Sadržaj s oznakom: Galerija Naša Majka

Galerija Naša Majka Međugorje i ove godine organizira manifestaciju “Umjetnost Brotnja” koja će se održati u četvrtak 14. rujna s početkom u 20 sati.

Objavljeno u Medjugorje | 10.11.2022.

„Advent Međugorje 2022.“

Polako nam se približava kraj liturgijske godine i početak nove koja započinje 1. nedjeljom Adventa ili Došašća

Kroz Projekt Crvenog križa Općine Čitluk dana 15.10.2022.god. (subota) u 14 sati, na platou Galerije Naša Majka u Međugorju održati će se Javna tribina sa svrhom osvještavanja lokalnog stanovništva i javnosti za pružanje pomoći izbjeglicama kroz zadovoljavanje osnovnih životnih potreba,a sve sa ciljem da se osigura opća sigurnost /sigurna zona koja je jako bitna za psihološku dobrobit ukrajinskih majki i djece. 

Objavljeno u Najave | 27.6.2022.

"Večer pod zvijezdama"

"Večer pod zvijezdama" naziv je za svečani gala koncert, koji se organizira povodom 41.obljetnice ukazanja naše Nebeske Majke, Kraljice mira u Međugorju. 

Kroz projekt Crafty kojeg implementira CPDC Sarajevo uz financijsku podršku Ministarstva vanjskih poslova SAD-a, u nedjelju 29. svibnja 2022. godine u vremenu od 10 do 21 sat, na platou Galerije Naša Majka održat će se Crafty sajam obrtnica.

Međugorje je od srijede 20. travnja 2022. godine postalo bogatije za novo kulturno-umjetničko središte. Naime, riječ je o suvremenom digitalnom muzeju nazvanom Naša Majka, koji prikazuje povijest ovog kraja kao i povijest Gospinih ukazanja u Međugorju.