Sadržaj s oznakom: Glazbeni kutak

Himan svetom Anti nova je pjesma posvećena svecu svega svijeta - svetom Antunu Padovanskom, a izvodi je Josip Paulić u pratnji Rockoko Orchestra.

Tisuće onih koji su još prije četiri mjeseca kupili svoje ulaznice za “Progledaj srcem” i rasprodali najveću dvoranu u Hrvatskoj, jedva su dočekali početak jubilarnog izdanja “Progledaj srcem”. Nakon jučerašnjeg vrhunskog spektakla prvog ovogodišnjeg izdanja “Progledaj srcem”, i danas se rijeka ljudi slila u Arenu Zagreb koja je bila popunjena do zadnjeg mjesta. Prije samog početka programa, u popodnevnim satima, kao i dan ranije, prema nebu se vinula krunica od balona ispred Arene i označila početak još jednog “Progledaj srcem”.

Siromašne Klarise iz Arundela vraćaju se na glazbenu katoličku scenu s potpuno novim izdanjem za 2024. Pjesma, “My Peace I Give You,” prekrasna je meditativna pjesma koju je ovaj neobičan i talentiran zbor nedavno objavio.

Prošlog vikenda u Njemačkoj, u našim Hrvatskim katoličkim zajednicama Göppingen - Geislingen, održana je duhovna obnova.

Emotivnu pjesmu posvećenu hrvatskim braniteljima odsvirala je i otpjevala Laura Sučec, tekst je napisala Vesna Brebrić, dok je za glazbu bio zadužen Goran Brebrić.

Šesti Antunovski hod mladih i ove je godine najavljen novom pjesmom koja će se 8. lipnja zasigurno pjevati zagrebačkim ulicama.

Objavljena je službena himna za 12. susret hrvatske katoličke mladeži koji će se pod geslom „Raduj se za svoje mladosti“ (usp. Prop 11,9) održati u subotu 4. svibnja u Gospiću.

„Isus je rekao da će učiniti što god zatražimo u Njegovo Ime, kako bi se proslavio Otac u Sinu. Na nama je vjerovati u ispunjenje Božjih obećanja i primiti vjerom iscjeljenje, ozdravljenje, obraćenje, napredak i blagoslove, jer naš Bog je dobar i vjeran, čini ista čuda jednako kao i prije dvije tisuće godina.“ poručuju Iva, Martina i Mateja.

Mladi glazbenik Luka Marković objavio je svoju prvu autorsku pjesmu u kojoj pjeva o osobnom odnosu s Gospodinom. U spotu predivne korizmene pjesme ”Jer ti vrijediš” Marković stoji pred križem vodeći unutarnji dijalog s Bogom.

Predstavljamo vam novu autorsku pjesmu u izvedbi članova molitvene zajednice Ruah Adonai Zadar "Traži lice Njegovo".

Samo godinu dana nakon izlaska ‘Gdje god zoveš’ Amorose najavljuju svoj novi ‘acoustic’ album.

Nova radosna slavljenička pjesma “Slavim Te” prijevod je popularne pjesme “Praise” banda “Elevation Worship”.

Tom MacDonald i Ben Shapiro objavili su singl “Facts” koji se ruga s “woke” ideologijom. Donosimo prijevod.

Branimir Jovanovac Bani, autor pjesme “Moja Hercegovina” jednom je prilikom za Večernji list otkrio kako je nastala neslužbena hercegovačka himna.

Fra Šimun Šito Ćorić ima novi album koji će s duhovnim pjesmama osvojiti vaša srca.

Ovu prekrasnu pjesmu snimio je udruženi zbor djece Malog i Velog Lošinja povodom slavlja svetog Nikole.

Stranica 1 od 11