Sadržaj s oznakom: HGSS Čitluk-Međugorje

Stanica HGSS Čitluk-Međugorje intervenirala je jutros na Brdu ukazanja gdje su pružili pomoć hodočasniku.

Stanica HGSS Čitluk-Međugorje intervenirala je danas na Križevcu gdje su pružili pomoć hodočasniku. Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

Stanica HGSS Čitluk-Međugorje intervenirala je danas na Križevcu gdje su pružili pomoć hodočasnici. Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

HGSS Čitluk-Međugorje dobila je danas poziv za pomoć od vodiča s Križevca gdje je pri padu talijanska hodočasnica ozlijedila ruku.

Ni ovaj vikend nije bilo odmora za članove HGSS Čitluk - Međugorje. U 15:00 dolazi im dojava iz Međugorja da je na Križevcu ozlijeđena Irska hodočasnica.

Članovi HGSS-a Čitluk-Međugorje danas su imali pune ruke posla. Četvrta intervencija je bila na Križevcu gdje je ozljeđena američka hodočasnica.

Članovi HGSS Čitluk-Međugorje danas su imali tri intervencije.

Jutros u 8:30 HGSS Čitluk dobila je dojavu od vodiča kako je na Brdu Ukazanja teže ozlijeđena hodočasnica iz Amerike.

Jutros u 9 sati i 30 minuta HGSS Čitluk dobio je dojavu od vodiča da je jednoj od hodočasnica pozlilo na stazi Sipar(staza s južne strane Križevca) na Križevcu.

Hercegovačka gorska služba spašavanja stanica Čitluk dobila je danas u 11 sati i 15 minuta poziv za akciju spašavanja njemačke hodočasnice ozlijeđene pri padu na Križevcu.

U jutarnjim satima dežurni tim HGSS-s Čitluk dobio je dojavu za intervencijom Brdu ukazanja.

Jutros u 09:30 na dežurni telefon HGSS Čitluk dojavljeno je kako je na Brdu Ukazanja teško ozlijeđena latvijska državljanka M.V. s ozlijedama kuka i ramena.

U jutarnjim satima dežurni tim HGSS-s Čitluk dobio je dojavu za intervencijom na brdu Križevcu.

Danas iza podne dežurni tim HGSS-s Čitluk dobio je dojavu za intervencijom na brdu Križevcu.

Danas nešto prije 11 sati na nepristupačnom području brda Križevac u Međugorju ozbiljno je ozlijeđena francuska državljanka H.D. (1950).

Ni danas nije bilo odmora za članove HGSS-a Čitluk - Međugorje, današnja intervencija bila je na Križevcu, gdje su pomogli unesrećenoj hodočasnici.

Stranica 1 od 4