Sadržaj s oznakom: Komentar

Hercegovački svećenik fra Mario Knezović na svom je Facebook profilu komentirao skulpturu koja je postavljena u katedrali svete Marije u austrijskom Linzu. Riječ je o skulpturi Marije koja rađa Isusa, a koja je u međuvremenu razbijena.

Hrvatska glazbenica Meri Cetinić podijelila je na Facebooku pjesma posvećena Saboru. Autor pjesme je narodni pjesnik Stipe Grcić (1938. – 2020.) iz Badnja kraj Drniša, a napisao je zbirku pjesama pod naslovom “Ne prodaji sine zemlju“.

Pred nama je još jedna odlučujuća utakmica sa Italijom na Euru a proteklih dana svjedočili smo udaru kritika određenih medija na izbornika Zlatka Dalića

Odgovor zašto je Dalić meta napada je u izvrsnoj objavi ponudio poznati društveni aktivist i vjeroučitelj Ivan Pokupec. Njegovu objavu donosimo u nastavku:

Ne moramo se bojati Eurosonga u Hrvatskoj, Marko nije pobijedio. Moramo se samo bojati hrvatskog žirija koji je Marka ostavio na rezervi, a baš Irskoj dao hrpu bodova, ali bome i ovih inozemnih koji svi k’o po naredbi glasaju isto. Rekli bi neki imamo i unutarnje i vanjske neprijatelje.

Vjerni biskupi su dužni reći - NE!

Na Facebook stranici Hrvatske katoličke misije Ingolstadt objavljen je zanimljiv osvrt na Hrvate iz Njemačke, Švicarske i Austrije koji ovih dana odmaraju u Lijepoj Našoj. Dojmove prenosimo u cijelosti…

Povodom Svjetskog susreta mladih Katoličke crkve u Lisabonu oglasio se hercegovački franjevac fra Mario Knezović koji je na društvenim mrežama obajvio zanimljiv komentar.

Ovaj kratki video osvrt (3 minute) ima u vrhu oznaku 18+. Savjet da ne gledaju mlađi od te dobi jer ne želim djecu i mlade sablažnjavati pojavom nekoga „lika“ koji širi mržnju i besramno se medijski ponaša. Stavili smo tom „liku“ i povez na oči jer ne želimo da ga netko prepozna i sutra mu možda upućuje prijetnje.

Često i vama na vrata kuće, poduzeća, ureda ili na ulici dolazi upit od raznih osoba koje su ‘kao u potrebi’. Redovito je to tipa: bolest, za djecu hrana, plaćanje režija i sl. ŠTO UČINITI?

Portal Index i dalje nezaustavljivo probija dno dnovinarstva.

Jučer je klečavcima nazvao osobe s kojima ne dijeli životne, vjerske i političke stavove.

Poslušajte izvrstan savjet don Josipa Mužića kako (p)ostati pravovjeran

"Umro kardinal Pell koji je sudski oslobođen svih optužbi za zlostavljanje djece, a većina hrvatskih medija piše kao da je umro pedofil. Kardinal Pell je nevin patio. I umjesto da pišu o toj nevinoj patnji oni opet priču o krivici.

Raspisali se portali. Neki tamo muškarci stvaraju probleme toliko da su postali velika tema, ne samo portala nego i komentatora po fejsu. Što rade, čime to tako uznemiriše naciju, koji im je grijeh?

Sveti Petar Kanizije proveo je svoj život radeći i moleći za Crkvu u Njemačkoj u vremenu protureformacije; a i danas možemo računati na njegove molitve.

Na Trgu sam kako bih molio, a molim baš na Trgu ne zato da bih bio viđen i pohvaljen već zato što smijem i mogu i zato što ne želim dopustiti da mi netko u mojoj Hrvatskoj brani kleknuti na javnom mjestu i moliti.

Da nismo malo pretjerali, zapitala se Marija Smoljan u objavi na svom Facebook profilu. A zašto smatra da pretjerujemo pročitajte u objavi koju prenosimo u potpunosti, a koja je skupila stotine lajkova.

Stranica 1 od 8