Sadržaj s oznakom: Koncert

Prvi veliki koncert domoljubne glazbe koji je održan u organizaciji Laudato TV-a oduševio je zajedništvom, a jednim srcem kucalo je jučer svih 18.500 posjetitelja u Areni Zagreb. Pozornicom najveće dvorane u zemlji prošlo je 25 izvođača, redom poznatih imena hrvatske glazbe, a ukupno 150 glazbenika izmjenjivalo se na bini u obliku slova ‘V’, simbola pobjede.

Gradska dvorana u Novom Travniku večeras je definitivno bilo najljepše mjesto u Bosni, jer se slavilo i pjevalo, a razlog je 20.godišnjica župe Presvetog Trojstva. Alan Hržica je poznat po svojim izvedbama duhovnih pjesama i ima predivan glas, a publika ga je pratila i zajedno s njim pjevala, javlja centralna.ba.

Veliki koncert domoljubne glazbe održat će se 13. siječnja 2024.

Tomislav Bralić je prije dvije godine zbog bolova u leđima zamalo odgodio koncert u Međugorju i bilo je upitno hoće li moći izdržati koncert s jakim bolovima, ali kad je stigao u Međugorje, bolovi su naprosto nestali.

Hillsong United, najpopularniji kršćanski glazbeni sastav, nastupit će u pulskoj Areni.

U osječkom Gradskom vrtu 1. listopada održan je jedan od najvećih koncerata duhovne glazbe do sada na našim prostorima, koji je više tisuća ljudi okupio u molitvi i slavljeničkoj atmosferi.

Objavljeno u Najave | 11.7.2022.

"U ZAGRLJAJ MAJCI"

Pozivamo Vas na večer duhovne glazbe, koncert "U ZAGRLJAJ MAJCI" Stjepana Gleđa Markosa.

Nakon dvije pandemijske godine koje su donijele zastoj pojedinih župnih aktivnosti, u ponedjeljak 28. veljače 2022. s početkom u 19.30 sati u žutoj dvorani sv. Ivana Pavla II. u Međugorju, ponovno je održan predkorizmeni pokladni koncert.

Organizator molitvena zajednica Mlado Sunce sa svojim suradnicima službeno najavljuje održavanje koncerta duhovne glazbe 'U mom srcu Vatra' 17.12.2022. godine u sportskoj dvorani Pecara, Široki Brijeg.

Ovogodišnja, svjetskom pandemijom uvjetovana, ljetna tišina lijepoga mjestašca Smokvica na otoku Korčuli s radošću je narušena važnom proslavom: od 19. do 22. kolovoza svečano je obilježena 100. obljetnica posvete župne crkve Očišćenja Marijina.

Počela je prodaja ulaznica online na www.ticketshop.hr za veliki duhovno - glazbeni događaj na Višnjiku u Zadru koji se održava u petak, 24. travnja s početkom u 20,00 sati.

Četvrtu godinu za redom u Kninu, ispred Crkve Gospe Velikog Hrvatskog Krsnog Zavjeta održava se festival duhovne glazbe „ Salve Regina“ Dani hvale i slave Božje.

Najveći koncert suvremene duhovne glazbe u Hrvatskoj – koncert 'Progledaj srcem' u produkciji Laudato TV-a, održat će se u subotu 11. svibnja 2019. g. u Areni Zagreb s početkom u 20,00 sati.

Broćanska udruga mladih, u suradnji sa župom Međugorje, u nedjelju 2. rujna 2018. nakon večernje svete mise u 19.30 organizirala je molitveni koncert pod nazivom "Isus te zove", na temeljima stare župne crkve.

U utorak 29.5.2018., na Laudato televiziji, u 21:30 sati!

Koncert duhovne glazbe ''Progledaj srcem'', četvrtu godinu zaredom, održava se u subotu, 21. travnja 2018. g. u košarkaškom centru Dražen Petrović - ''Cibona'' u Zagrebu, s početkom u 20:00 sati.

Stranica 1 od 3