Sadržaj s oznakom: Koronavirus

Francuska redovnica s. André Randon slavi danas 11. veljače 2022. svoj 118 rođendan.

Sedamdesetak osoba večeras se okupilo ispred Kosače u znak ”podrške narodu Republike Hrvatske koji se pobunio protiv uvođenja covid potvrda i sve raširenije diskriminacije građana”.

Objavljeno u Komentar | 12.11.2021.

Tko je jači? Bog ili korona?

Na radijskoj postaji Radio Marija u četvrtak 11. 11. 2021. u emisiji ISTINA koju uređuje i vodi Josip Jelinić, gostovao je poznati franjevac, župnik župe Kočerin, fra Mario Knezović. Tema emisije je bila „Tko je jači? Bog ili korona?“

PCR TESTOVI – uzorkovanje brisa nosa i grla obavlja Dom zdravlja Čitluk, a analiza istih vrši se u SKB Mostar svaki dan osim nedjelje. Potrebno se prethodno najaviti na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te dostaviti sljedeće podatke:

U marijanskom mjesecu svibnju naizmjenično će se predvoditi molitva krunice u 30 svetišta iz cijelog svijeta.

U Njemačkoj je do sada preminulo preko 50 tisuća osoba od posljedica korona virusa.

Hrvati iz BiH za ulazak u RH sada trebaju negativan PCR test.

Briga o mentalnom zdravlju u vremenu pandemije...

Osam franjevačkih novaka i deset franjevaca u Asizu pozitivni su na Covid-19, javljaju njemački katolički mediji. Riječ je o franjevcima konventualcima OFMConv koji čuvaju grob Svetog Franje Asiškoga kao i tamošnju baziliku, javljaju njemački katolički mediji.

U pandemiji koronavirusa Papa je ponovno darovao respiratore, ovoga puta različitim brazilskim bolnicama, priopćila je Apostolska milostinjarnica, javlja Vatican News 18.

Federacije je ponovo proglasila epidemiju zbog koronavirusa. Ova odluka danas je o objavljena u Službenim novinama Federacije.

Fotografija smežurane ruke, nakon skidanja zaštitnih rukavica i dezinfekcije zbog koronavirusa, dirnula je čitav svijet.