Sadržaj s oznakom: Mama

Objavljeno u Poučne priče | 2.10.2023.

Mama među anđelima

Ines je s neskrivenom radošću boravila u svojoj učionici. Svi panoi, zidovi, ormari, pa, čak i vrata, bili su izložba lijepih ilustracija, dječjih crteža i pametnih misli koje su ispisala ili djeca, ili ona sama.

Biti mama bez sumnje je zahtjevan posao. Kako u njemu uspjeti i kako dostići cilj da svom djetetu budete što bolja mama

Jutros dok sam se vozila na posao, razgovarala sam s jednom bliskom osobom, ženom, suprugom, majkom!

Majka je napisala otvoreno pismo kćeri, objašnjavajući joj zašto joj nikad neće moći posvetiti toliko pažnje i vremena kao njenom starijem bratu. Mama Katie Rose Buckley ima sina starog dvije godine.

Objavljeno u Zanimljivosti | 29.3.2023.

Stroga mama

Dobro će vam doći da se podsjetite kako je puno puta bolje biti „stroga mama“, nego ona koja sve dopušta. Kad djeca odrastu, više će cjeniti vašu strogost, jer će uvidjeti da ste im pokazali pravi put!

Facebookom kruži simpatična poruka koju je, pričvršćenu magnetom na hladnjaku, ostavila jedna dosjetljiva mama: “Djeco! Šifra za wifi je boja haljine koju je Ana Karenjina nosila u romanu (ne filmu!) Sretno!“

Ja sam dobro, mama. Na sigurnome. Ovo blaženstvo i ljubav kod Boga – riječima ti ne mogu opisati.

Ovo je priča o majci i sinu, te o nevjerovatno snazi riječi. Pogledajte film do kraja i probajte ne zaplakati.

U dirljivom YouTube videu koji se proširio munjevitom brzinom, čuje se kako izgovara:'O moj Bože', dok drži malenog Aksela u bolničkom krevetu prvi put nakon poroda.

Jessica Dimas, poznata spisateljica napisala je svome sinu vrlo dirljivo pismo od kojeg će gotovo svakoj mami zasuziti oči.

Draga mama, tvoj sam sin sjećaš se?

Objavljeno u Poučne priče | 30.1.2017.

Mama, volim Te!

Neki se je čovjek zaustavio ispred cvjećare kako bi naručio i poslao cvijeće za svoju majku, udaljenu 320 kilometara.

Jednoga me dana moj sin zagrlio i rekao mi: "Ti si najbolja mama na cijelome svijetu!"

Mladu su mamu posjetile i zamjenica župana Jasna Petek te pročelnica županijskog upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb, udruge i mlade Martina Gregurović Šanjug

Ova situacija nam zorno svjedoči svu kaljužu hrvatskog društva.

Roditelji dobro znaju koliko tinejdžeri mogu da budu zahtijevni i tvrdoglavi. To je na svojoj koži osjetila i Estella Havisham koja je svom sinu Aronu nakon jedne ozbiljne rasprave napisala pismo kako bi mu očitala lekciju.

Stranica 1 od 2