Sadržaj s oznakom: Marija PavlovićLunetti

„Draga djeco! Neka vam ovo vrijeme bude vrijeme molitve.“

„Draga djeco! Obraćajte se i obucite se u pokorničke haljine i osobnu duboku molitvu te u poniznosti tražite od Svevišnjega mir. 

„Draga djeco! Molite se sa mnom za mir jer sotona želi rat i mržnju u srcima i narodima. 

„Draga djeco! Danas vam nosim mog sina Isusa, da budete njegov mir i odsjaj vedrine i radosti neba. 

„Draga djeco! Svevišnji me posla vama da vas učim molitvi.

„Draga djeco! Svevišnji mi dozvoli da budem s vama i da vam budem radost i put u nadi jer čovječanstvo se odlučilo na smrt.

„Draga djeco Bog mi dozvoli da sam s vama i da vas vodim putem mira, da tako preko osobnog mira gradite mir u svijetu. 

Objavljeno u Kolumne | 27.7.2022.

Mjesto i uloga župe Međugorje

Od 1. ožujka 1984. pa do 8. siječnja 1987. Gospa je preko vidjelice Marije Pavlović svakoga četvrtka davala posebne poruke za župu, u kojima je župu pripravljala na posebnu zadaću koju ima u njezinu i Božjemu planu.

„Draga djeco! S vama sam, da vas vodim na putu obraćenja jer, dječice, vašim životima možete približiti mnoge duše mom Sinu. 

Prema tvrdnjama vidjelaca, Gospa se svaki dan ukazuje uglavnom oko 18 sati, i ljeti i zimi, a u posebnim prigodama u neko drugo vrijeme.

VIDIOCI - PRIHVAĆANJE IZABRANJA, ODGOVORNOSTI I PATNJE

Već od prvih dana naučili smo slijediti Gospu jer je tako lijepa, tako blaga. Njezin nas je glas privlačio, pod njezinim smo se pogledom topili kao snijeg na suncu.

Sjećam se prvih mjeseci ukazanja kada se Gospa ukazala kod naših kuća, kada su nam bili zabranili odlazak na Brdo ukazanja. Gospa je rekla da će se ukazati još jednom tog istog dana. Bili smo iznenađeni.

„Draga djeco! Gledam vas i Bogu zahvaljujem za svakog od vas, jer On mi dozvoli da sam još s vama, da vas potičem na svetost.

Stranica 1 od 7