Sadržaj s oznakom: medjugorjeinfocom

Gost emisije PUT SRCA je Goran Đukić iz Osijeka. Goran ima 42 godine i boluje od cerebralne paralize. 

Gost emisije Agape koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje, a koju uređuje i vodi fra Mario Knezović bio je mr. Josip Milić, član molitvene zajednice „Most Božje ljubavi“ i srednjoškolski profesor filozofije i logike.

TAKO JE MALO POTREBNO ZA RADOST

9. Međunarodno hodočašće za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom održalo se u Međugorju od 12. – 14. 05. 2023. Tema hodočašća bila je: „Evo majke moje i braće moje!” (Mt 12, 49), a koordinator hodočašća bio je fra Ivan Hrkać koji je s puno ljubavi i jednostavnosti pratio sve točke programa hodočašća koje su se zbog kišnog vremena uglavnom odvijale u velikoj dvorani sv. Josipa u Majčinu selu.

Poslanik pape Franje u Međugorju, mons. Aldo Cavalli, posjetit će Španjolsku od 12. do 14. svibnja, kao odgovor na osobni poziv predsjednika španjolske biskupske konferencije i kardinala Barcelone, Msgr. Juana José Omella, koji mu je uručen prošlog kolovoza povodom Festivala mladih - izvijestila je Zaklada Centro Međugorje. Biskup Cavalli biti će u pratnji svog tajnika fra Antonia Primorca.

Objavljeno u Poučne priče | 10.5.2023.

ZAŠTO SI PROLILA KAVU?

Držiš šalicu kave u ruci, kadli naiđe netko i sudari se s tobom i tvoja se kava prolije posvuda.

Cecilia dolazi iz Malezije i ovo joj je sedmi put kako je došla na hodočašće u Međugorje. Ovaj put je dovela dvadeset i dvoje hodočasnika od kojih je 90% po prvi puta u Međugorju. U Međugorju ostaju 11 dana u rasponu od 1. – 12. svibnja 2023.

U dvorani "Sv. Josip" u Majčinu selu u Međugorju, u subotu 13. svibnja 2023. u 15 sati, biti će izvedena predstava „Sedam darova Duha Svetoga“ u izvedbi članova Udruge „Iskra Svjetlosti“ iz Splita, koja okuplja osobe s mentalnim poteškoćama odrasle dobi.

34. MLADIFEST od 26. do 30. srpnja 2023.

Bratovština Marijanski zavjet za Domovinu organizira 2. Domovinsku duhovnu obnovu koja će se održati u Herojskom gradu – Vukovaru, simbolu prkosa, boli i ponosa od 31. 8. do 3. 9. 2023. godine prateći teme ” Četiri tjedna duhovnih vježbi” pod geslom:

Bratovština Marijanski zavjet za Domovinu već devetu godinu organizira pješačko hodočašće gotovo cijelom Hrvatskom te dijelom Bosne i Hercegovine. Od Osijeka pa sve do Dubrovnika.

U izradi je veliki hollywoodski film o Međugorju, radnog naslova „Between the Mountains“, (u prijevodu „Između planina“, što bi bilo pojašnjenje samog imena „Međugorje“, mjesta gdje se prije 42 godine ukazala Nebeska Majka šestero vidjelaca), s poznatim hollywoodskim producentom Lucasom Fosterom, čovjekom koji je producirao poznate filmove poput Man on Fire i Ford vs Ferrari doznaje medjugorje-info.com.

Objavljeno u Medjugorje | 2.5.2023.

HODOČASNICI SA FILIPINA

Zadnji vikend u travnju i prvi dan svibnja u Međugorju je bio vrlo živ. 

Na blagdan sv. Josipa Radnika, u ponedjeljak 1. svibnja na jednodnevni izlet u Međugorje stigla je jedna zanimljiva grupa hodočasnika. 

JONATHAN CANO VARGAS i supruga MARYLUZ CANO dolaze iz Colombie, države koja se nalazi na sjeverozapadu Južne Amerike. Na sjeveru izlazi na Karipsko more, na zapadu na Tihi ocean, a graniči na sjeveroistoku s Panamom, na istoku s Venezuelom, na jugoistoku s Brazilom te na jugu s Peruom i Ekvadorom.

Agica Filić, majka Franje, dječaka iz autističnog spektra: Ostavljam prostor za Božje djelovanje

Stranica 1 od 4