Sadržaj s oznakom: Obraćenje

Ovo je priča o potraćenoj mladosti i propalom životu jednog mladića kojeg je Bog promijenio. Radi se o problematičnom tinejdžeru koji je sanjao da bude šef mafije, no Bog ga je usmjerio prema Kristu i sportu.

Poznati židovski glumac i komičar Gad Elmaleh, omiljen u Francuskoj, najavio je svoje obraćenje na katoličku vjeru, proces u kojem je, kako kaže, presudnu ulogu odigrala Djevica Marija, javlja CNA

Marcel sam pripovijeda: “Moja majka je bila osvjedočena vjernica i uvijek se za mene molila: borila se za moje sadašnje i vječno dobro.

Žena za koju se vjerovalo da je prva muslimanka koja je osvojila titulu kada je 2010. bila okrunjena Miss SAD-a, obratila se na kršćanstvo, javlja christiantoday.

Veliki Sveče ...............! Ti si posvetio svoj život i istrošio svoje snage za spas kršćana i povratak zalutalih k Bogu.

Američka glumica i nekadašnja uspješna manekenka Shari Rigby se na Instagram profilu predstavlja kao kršćanka. Dijeli svoje svjedočanstvo, pozitivne misli, potiče na molitvu te zahvaljuje na svojem suprugu, braku i djeci.

Povijest Crkve ima mnogo svetaca koji su ljubav prema Isusu stavili u izravnu suprotnost svojim roditeljima.

Prije nego li je postala pobožna katolkinja, poljski model Ania Golędzinowska živjela je život slavne osobe, konzumirala je razne zabranjene supstance i s neprijateljskim stavom gledala na Katoličku Crkvu.

Jedna mlada djevojka B. radila je u noćnom lokalu. Gotovo naga plesala je na malom podiju.

Ako budeš uz mene ne trudeći se svojim snagama učiniti nešto i dokazujući svoju sposobnost, bit ćeš svjedok svoje vjere i moje svemoći, a ja ću biti uz tebe kad govoriš, hodaš, radiš, kad moliš ili spavaš jer «miljenicima svojim i u snu dajem» (Ps 126).

Objavljeno u Meditacije | 31.8.2022.

Moli za moje obraćenje!

Razumljivo je obraćenikovo oduševljenje i da on od blještavila obraćenja ne vidi stvarnost kakva ona jest.

Moji su roditelji sa srednjeg Zapada SAD-a gdje velikom većinom žive protukatolički nastrojeni protestanti. Tako sam bio i odgojen.

U Sjedinjenim Američkim Državama u biskupiji Milvanke, živjeli su muž protestant, bezvjerac, i žena dobra katolkinja.

Kada je dr. Fernando Casanova, portorikanski evangelički pastor s pentekostalnom životnom pozadinom, prešao na katoličanstvo u travnju 2008., o tomu se u njegovoj sredini naširoko govorilo.

Vječni Bože, stvoritelju svih stvari, spomeni se duša nevjernika, koje si stvorio na svoju sliku i priliku.

Kako izmoliti nečije obraćenje

Stranica 1 od 7