Sadržaj s oznakom: otac James Manjackal

Katolički svećenik M.S.F.S. otac James Manjackal predvodi virtualnu molitvu za ozdravljenje ovu subotu, 02. prosinca u 15:30h.

Katolički svećenik M.S.F.S. otac James Manjackal predvodi virtualnu molitvu za ozdravljenje ovu subotu, 04. studenog u 15:30h. Molitvu možete pratiti preko youtube kanala Logos Christi na poveznici u nastavku

Još u svome djetinjstvu čuo sam kako se moja majka moli Duhu Svetomu na početku večernjih obiteljskih molitvi koje bi trajale sat do sat i pol. Kasnije, u sjemeništu bila je uobičajena molitva ili himan Duhu Svetomu na početku nastave i važnijih događaja.

Katolički svećenik M.S.F.S. otac James Manjackal predvodi virtualnu molitvu za ozdravljenje ovu subotu, 07. listopada u 15:30h. Molitvu uživo možete pratiti preko youtube kanala Logos Christi u nastavku:

Poslušajte snažno ali kratko svjedočanstvo oca Jamesa Manjackala kako je primio potpuno ozdravljenje srca i tijela nakon susreta s Djevicom Marijom koju od milja zove - Mama.

Samoubojstvo je čin namjernoga oduzimanja života samomu sebi.

Trodnevna Duhovna Obnova za Hrvate u Austriji najavljuje se s posebnim veseljem. Susret će se održati od 8. do 10. rujna 2023. godine u Kirschenhalle, Marktgemeinde Hitzendorf, Austrija. Obnovu predvodi O. James Manjackal MSFS, priznati misionar pape Franje i sv. Franje Saleškog.

Katolički svećenik M.S.F.S. otac James Manjackal predvodi virtualnu molitvu za ozdravljenje ovu subotu, 01. srpnja u 15:30h.

Otac James Manjackal predvodi virtualnu molitvu za ozdravljenje ovu subotu, 03. lipnja u 15:30h. Molitvu možete pratiti preko youtube kanala u nastavku:

Bože, Duše Sveti...

Otac James predvodi trodnevnu DUHOVNU OBNOVU ZA HRVATE od 16. do 18. lipnja 2023 u Austriji.

Kao kršćanin i katolik, rođen u indijskoj državi Kerali u tradicionalnoj katoličkoj obitelji, ali u hinduističkom okruženju; a sada kao katolički svećenik i karizmatski propovjednik u šezdeset zemalja na svim kontinentima, imao bih nešto reći o lošem utjecaju joge na kršćanski život i duhovnost.

Otac James Manjackal u novom nagovoru govori kako na zemlji vidimo nove kršćane.

Katolički svećenik M.S.F.S. otac James Manjackal predvodi virtualnu molitvu za ozdravljenje ovu subotu, 01. travnja u 15:30h putem youtube kanala u nastavku:

"Naš život je život sa Isusom Kristom. Snagom Duha Svetoga zatvorite oči. Molite na trenutak kako bi shvatili ovo razmišljanja. Hvala Ti Gospodine što okupljaš ljude da slušaju tvoju poruku. Pošalji svoga Duha Svetoga, Duha mudrosti, Duha znanja, Duha hrabrosti, omogući im da razumiju razmišljanja i provedu ih u praksu i slijede ih kako bi bili dobri kršćani. Marijo mama, dobra majko, moli za nas i budi s nama" poručio je otac James Manjackal u novom korizmenom nagovoru kojeg možete poslušati u nastavku:

Crkveni službenici, biskupi, svećenici, patrijarsi moraju istjerivati demone u ime Isusovo i to je žalosno jer mnogi svećenici, biskupi ili teolozi nisu impresionirani time i sada Sotona može raditi što želi. U nastavku poslušajte nagovor oca Jamesa u cijelosti:

Stranica 1 od 4