Sadržaj s oznakom: Pobačaj

Pružanje medicinskog prekida trudnoće kažnjivo kaznom do šest mjeseci zatvora i novčanom kaznom od 9000 dolara, javlja Aleteia.

Portal vjera.hr razgovarao je s djevojkom Lucijom Brođanac iz mjesta Brezovica, nedaleko Virovitice, a koja cijelu korizmu moli pred virovitičkom bolnicom za prestanak pobačaja i kao pomoć majkama, očevima i svima zahvaćenim ranama pobačaja, uključujući i medicinsko osoblje.

Majka sam i odlučila sam vam se obratiti kao neznancu kojem se je uvijek lakše povjeriti nego nekom poznatom.

O iscjeljenju rana pobačaja u HKR-ovoj emisiji “Argumenti” u ponedjeljak govorili su provoditeljica programa “Oprostom oslobođene” Lidija Dugan, promicatelj programa “Iscjeljenje očeva srca” Vedran Politeo i majka s iskustvom spontanog pobačaja Marija Petričević, prenosi HKM.

Francuski predsjednik Emmanuel Macron rekao je u srijedu da će njegova vlada u roku od nekoliko mjeseci iznijeti nacrt zakona kojim se tzv. “pravo na pobačaj” stavlja u francuski ustav, javlja narod.hr.

‘Dragocjena stopala’ (eng. precious feet) najpoznatiji je međunarodni pro-life simbol. Narod.hr donosi priču o tome kako je ovaj simbol zaštite života nerođene djece nastao.

Država New York neće moći prisiliti kršćanske pro-life centre posvećene trudnicama koje se suočavaju s problemima da zapošljavaju one koji se zalažu za pobačaj.

Dok je molio za nerođene čuo je Božji glas koji mu je rekao da u propovijedima govori svima da je pobačaj hladnokrno ubojstvo ...

Pro-life zagovornici koji se okupljaju u blizini klinikaa za pobačaje u Škotskoj inzistiraju na tome da pokušavaju pomoći ženama, a ne da ih zastraše, dok njihovi kritičari traže usvajanje zakona za "tampon zonu" u kojoj su takvi mirni prosvjedi zabranjeni, javlja CNA.

Danas je započela još jedna molitvena kampanja inicijative 40 dana za život za prestanak pobačaja.

Jao vama licemjeri koji živite a drugima ne dopuštate da žive!

Organizacija pod nazivom Sotonski hram objavila je da otvara besplatnu kliniku za pobačaje u Novom Meksiku koja nudi recepte za lijekove koji uzrokuju pobačaj.

Muškarci koji su uzrok pobačaja izravno odbacuju zadaću koju im je povjerio Gospodin, začetnik života. Paradoks je očito obilježje suvremena društva, pa su dječja prava zaštićena brojnim dokumentima i zakonima, a ipak velik broj djece, osobito nerođene, ostaje posve obespravljen i lišen prava na život.

Statistika koju je objavio Worldometer pokazuje da je u 2022. izvršeno više od četrdeset četiri milijuna pobačaja, dok Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) navodi brojku od sedamdeset tri milijuna pobačaja. Da se ne bi dogodio neki “neočekivani“ fact-checking navodim kao izvor internetske portale Svjetske zdravstvene organizacije (ovdje) i Worldometera (ovdje), javlja vigilare info.

Sally Thompson, savjetnica pri centru za savjetovanje o trudnoći, u svojoj knjizi opisuje traume koje žene proživljavaju nakon pobačaja, donosi liveaction.org.

15 žena koje su napravile abortus odlučile su podijeliti svoja najosobnija i najbolnija iskustva kako bi upozorile druge na duboku bol i patnju koje dolaze kao posljedice abortusa.

Stranica 1 od 12