Sadržaj s oznakom: Pobačaj

Dvadesetogodišnjak vidio u snu brata koga je abortirala njegova majka prije 17 godina!

"Ljudski život mora biti cijenjen i štićen bez ograničenja od časa začeća.

Objavljeno u Razno | 5.8.2023.

Krvavi novac

Željom Irske vlade da se u svibnju 2018. organizira referendum kojim će se omogućiti izrada Zakona kojim se predviđa neograničen broj abortusa ženama do 12. tjedna trudnoće, ali i za one koje zbog zdravstvenih okolnosti moraju abortirati, te ostale modernizacije ustava iz kojeg će se izbrisati druge vjerske reference, ponovno se na društvenim mrežama razvila polemika za i protiv pobačaja.

Potresno svjedočanstvo bračnog para nakon učinjenog pobačaja.

Brazilska savezna zastupnica Christine Nogueira dos Reis Tonietto, članica Liberalne stranke (PL), pokrenula je 17. srpnja kampanju za molitvu krunice uživo na Instagramu “za Brazil i za život”, javlja CNA.

Ovu priču objavljujemo zbog sve većeg broja žena koje prolaze kroz pakao spontanih pobačaja i pritom se osjećaju izolirano, zbunjeno i usamljeno.

U 1950-ima, neudana studentica bila je u nepovoljnoj situaciji zbog čega je svoga malog dječaka po imenu Steve dala na usvajanje.
Kao dječaka, njegov poočim (mehaničar po imenu Paul Jobs) podučio je Stevea kako rastaviti stvari i ponovno ih sastaviti, što je potaknulo njegovu strast da gradi i stvara.

Savezni upravni sud u Leipzigu potvrdio je u novoj presudi da su zabrane mirnih molitvenih okupljanja u blizini bolnica/ustanova za pobačaje protuzakonite. Najviši njemački upravni sud podržao je pravo na slobodu okupljanja, dok Lisa Paus, savezna ministrica za obitelji, umirovljenike, mlade i žene, i dalje ustraje na uvođenju zona cenzure oko bolnica/ustanova za pobačaje. piše ADF International.

Kristin Turner bila je otvorena zagovornica pobačaja koja nije vjerovala u Boga. Čak je održavala govore o tome “Zašto je abortus dobar za društvo”.

"U zdravstvu, toj prekrasnoj medicini ti ćeš vidjeti jad i bijedu, ali moraš slijediti nauk moga Sina i svete Crkve.

Istraživanja pokazuju da 75 posto žena se odlučuje na pobačaj zbog ekonomskih razloga i pritiska okoline, odnosno nedostatka podrške obitelji, prijatelja i nerijetko partnera.

Zbog sve veće raširenosti pobačaja, potaknut „odgovornošću pred Bogom i ljubavlju prema narodu“, nadbiskup Stepinac odlučio je uputiti pismo liječnicima kako bi ih potaknuo na razmišljanje i probudio njihove savjesti. Iako svjestan kako će njegove riječi kod mnogih izazvati samo „prezirni smiješak“, nadbiskup poput pravog pastira Crkve, oštro, ali s ljubavlju naviješta Božji zakon. Njegove su riječi, nažalost, vrlo aktualne i danas.

Toga se dana u veljači u meni nešto slomilo. Jesam li bila tako sigurna u sebe? Svake se godine prisjećam toga poslijepodneva, mirisa bolnice, Sarinih suza…

“Dnevnik nerođenog djeteta” opisuje djetetov život od njegova začeća u majčinoj utrobi do dana kad dijete osjeti:

Pobačaj je djelo “sotonskog obreda”, naglasio je to nadbiskup Salvatore Cordileone, tijekom nedavne konferencije o “duhovnom boju”.

Stranica 1 od 12