Sadržaj s oznakom: Put srca

U današnje vrijeme kad smo svi pomalo utučeni i bezvoljni, i kad se čini da se ne može puno toga promijeniti u svijetu oko nas, lijepo je susresti osobe koje svojim životom i djelom pokazuju kako ništa nije nemoguće onima koji vjeruju. 

Gospa nam je najveći primjer potpune otvorenosti poticajima Duha Svetoga i vjere u Božja obećanja. Kako tu Gospinu otvorenost i vjeru u svom životu vježbaju i žive, govori nam današnja gošća emisije PUT SRCA koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje je, Manuela Grebenar, supruga i majka sedmero djece, po struci magistrica ekonomije. 

Gost emisije PUT SRCA je Goran Đukić iz Osijeka. Goran ima 42 godine i boluje od cerebralne paralize. 

Za dva dana započinju svibanjske pobožnosti.

Vlč. Leonardo Šardi je mladi svećenik varaždinske biskupije. 

Agica Filić, majka Franje, dječaka iz autističnog spektra: Ostavljam prostor za Božje djelovanje

Gost emisije PUT SRCA koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje je ing. strojarstva Josip Ćorić iz Mostara. 

Ivana Aničić ima 28 godina i dolazi iz Mostara. 

Gošća emisije PUT SRCA koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje je dr. Iva Mustapić Ilić iz Kaštel Starog. 

Gošća emisije PUT SRCA koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje je Božena Ljušanin, dopredsjednica Udruge 'ISKRA SVJETLOSTI' koja je osnovana u Splitu 2016. godine s ciljem pomaganja ugroženim i potrebitim skupinama na području grada Splita i okolice, kao i na području teritorija Republike Hrvatske… 

Gost emisije PUT SRCA je Bruno Petrušić, rođen u Jajcu 1986. godine. 

Veljača je mjesec djece sa srčanim greškama. Pa nekako Božjom providnošću u današnjoj emisiji PUT SRCA koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje govori se baš o tom fenomenu. 

Druge nedjelje u veljači, ove godine je to nedjelja 12. veljače obilježava se SVJETSKI DAN BRAKA koji je posvećen bračnim parovima, muževima i ženama kao stupovima obitelji, koja je temelj i Crkve i društva.

U emisiji PUT SRCA koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje gošća je bila Ivana Ivanković medicinska radnica i majka nedonoščeta koja je uz podršku prijateljica krenula u organizaciju Prve udruge u Federaciji BiH koja okuplja roditelje nedonoščadi. 

Gošća emisije PUT SRCA koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje je dvadesetsedmogodišnja psihologinja, Matea Kegelj koja dolazi iz Mostara. 

Stranica 1 od 10