Sadržaj s oznakom: Thompson

"Zemlja heroja" pjesma je koja je okupila najpoznatije pjevače domoljubnih uspješnica poput Thompsona, Dražena Žanka, Tomislava Bralića. Ujedinili su ih glazbenik Mario Rucner i producent Sven Gleđa. Kako je došlo do ideje te komu su pjesmom željeli zahvaliti, prenosi dnevnik.hr.

Menadžerski tim Marka Perkovića Thompsona reagirao je zbog lažnih informacija koje su se proširile, a vežu se uz njegovog teškog bolesnog i maloljetnog sina Antu.

Ante Mihael Perković, sin Marka Perkovića Thompsona i Sandre, već se nekoliko mjeseci nalazi na bolničkom liječenju.

Ante Mihael Perković je početkom srpnja završio u bolnici zbog zatajenja srca, a pozivi na molitve dijele se mjesecima.

Ante Mihael Perković je početkom srpnja završio u bolnici zbog zatajenja srca. Zbog zdravstvenog stanja sina, Thompson je otkazao sve koncerte

Sin našeg pjevača Marka Perkovića Thompsona, mladi 17-godišnji Antun Mihael, trenutno proživljava teške trenutke, zbog čega su vjernici pozvani moliti za njegovo ozdravljenje, ali i ozdravljenje svih onih koji su se našli u sličnoj situaciji i koji da u ovim trenucima bore za vlastiti život.

Bio je gost na misi povodom osnutka Stonske satnije.

U subotu je po šesti puta organizirana online molitvena inicijativa Krunica Hrvata svega svijeta, koju organizira otac Ike Mandurić. U molitvi krunice u teškom vremenu, kada su mnogi ljudi pogođeni posljedicama potresa u Zagrebu i pandemije koronavirusa u cijelom svijetu pridružio se i jedan od najpoznatijih hrvatskih pjevača Marko Perković Thompson sa svojom suprugom Sandrom koja je sama došla u Hrvatsku iz Kanade te njihovih petero djece.

U emisiju 'Izdvojeno' javio se glazbenik Marko Perković Thompson, te predstavio svoju novu pjesmu pod nazivom 'Ne boj se'.

Marko Perković Thompson ((52) prošli je tjedan bio na sedmodnevnom hodočašću u Izraelu, a sa svojim pratiteljima i fanovima na društvenim mrežama podijelio je nekolicinu fotografija.

Kako je objavila Facebook stranica dočeka 'Livno dočekuje Zlatka' osim Thompsona, kao što je ranije objavljeno, nastupit će i Mate Bulić.

Marko Perković Thompson bio je dio apsolutne euforije i ludila koje je pratilo Vatrene od zračne luke pa do trga.

Objavljeno u Paula Tomić | 17.7.2018.

GENI KAMENI

Nisam nikad bila od nekih velikih emocija.

Građansku inicijativu Narod odlučuje u subotu je u Čakovcu podržao i najpopularniji hrvatski pjevač, Marko Perković Thompson.

Hod za život, obitelj i Hrvatsku je miroljubivi hod građana u znak potpore nerođenoj djeci, njihovim majkama, očevima i obiteljima

U subotu je u Kostreni održan koncert Marka Perkovića Thompsona, a koji je proteklih tjedana izazvao mnoge prepirke između pjevača i njegovih fanova s jedne te lokalnih političara s druge strane.

Stranica 1 od 2