Sadržaj s oznakom: Tribine Humac

Objavljeno u Ljubuški | 23.2.2024.

“ZAPLETENI U MREŽE“

U srijedu 21. veljače 2024. u 19h. u Domu svetog Ante na Humcu održana je još jedna zanimljiva tribina pod nazivom „“Zapleteni u mreže” na kojoj je bilo riječi o utjecaju interneta na naš život i kako se nositi s izazovima koje donosi. 

U srijedu, 26. siječnja 2022, u staroj crkvi na Humcu u 19 sati održati će se još jedna tzv. TRIBINA NA HUMCU. Ovoga puta gost će biti JOSIP MILKOVIĆ iz Vrlike.

Dragi prijatelji, pozivamo vas na posljednju TRIBINU ove sezone koja će se održati u staroj crkvi na Humcu, u srijedu 18. svibnja, s početkom u 20 sati.

Dojmljivo, plastično, slikovito, na trenutke dramatično, a nadasve iskreno i otvoreno, govorio je savećenik don Ivan Filipović, bivši ovisnik, a sada duhovnik u zajednici Cenacolo, o svojoj životnoj stranputici - drogiranju, koja je na svu sreću iza njega.

Dragi prijatelji, pozivamo vas na Tribinu koja će se održati u srijedu, 13. travnja, u staroj crkvi na Humcu, s početkom u 20 sati.

Dragi vjernici, pozivamo vas na tribinu koja će se održati u srijedu, 16. ožujka u 20 sati u staroj crkvi.

Pozivamo vas na Tribinu koja će se održati u petak, 12. veljače, u staroj crkvi na Humcu, s početkom u 20 sati.

Objavljeno u Duhovni kutak | 14.1.2016.

Fra Bojan Rizvan: "Strah"

Fra Bojan Rizvan je sinoć održao odlično predavanje na temu ''Strah'' i ponudio rješenja kako isti pobijediti...

Objavljeno u Ljubuški | 8.1.2016.

Tribine Humac: Strah

Tribine Humac nastavljaju dalje, iduća tribina će se održati 13. siječnja u staroj crkvi sv. Ante na Humcu s početkom u 20 sati.

Tribine Humac nastavlju dalje sa svojim programom, ovaj put tema više nego zanimljiva, najavu za tribinu pročitajte u nastavku:

Fra Mario je bio gost na tribini na Humcu 17.11.2015.

Pozivamo vas na sljedeću tribinu koja će se održati u utorak, 17. 11. 2015., u staroj crkvi na Humcu s početkom u 20 sati.

Dragi prijatelji, nakon odličnih tema i predavača na dosadašnjim Tribinama, nastavljamo i dalje naša druženja srijedom u staroj crkvi na Humcu.

Dragi prijatelji, pozivamo Vas na osmu, ujedno i posljednju TRIBINU na Humcu koja će se održati 29.4.2015. u staroj crkvi sv. Ante s početkom u 20 sati.

Dragi prijatelji,

Dragi prijatelji, pozivamo Vas na šestu TRIBINU na Humcu koja će se održati 1.4.2015. u staroj crkvi sv. Ante s početkom u 19 sati.

Stranica 1 od 2