Sadržaj s oznakom: Željka Markić

Na Tribini Trećeg programa ‘Pravo na život’, koja će se održati večeras, 23. svibnja 2023. u 20 sati, Knjižnica i čitaonica Bogdana Ogrizovića (Preradovićeva 5), sudjelovat će zagovaratelji prava na život i pobornici pobačaja: Željka Markić, Luka Janeš, Luka Drnić, Dorotea Šitum i Bojana Genov. Urednik i voditelj je Jakov Blagojević, javlja narod.hr.

U emisiji Agape koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje razgovaralo se  o potrebi otkazivanja Istanbulske konvencije i o pravednijem izbornom zakonu govorili su: Zvonimir Troskot, Željko Sačić, Željka Markić, Ike Mandurić, Kristina Pavlović i Ivana Brkljačić.

U srijedu 27. rujna u crkvi Krista Kralja u Čitluku u 19:30 započinju tribine na kojima će gostovati razni predavači. Geslo tribine je "Riječju vođeni" a tribine će se održavati svake druge srijede.

Prema pisanju CommunityLa Croce, 2 milijuna ljudi okupilo se u Rimu, iz Italije i inozemstva, u organizaciji Odbora Zaštitimo našu djecu kojim se želi stati u obranu obitelji te proslaviti ljubav i zajedništvo, jer zajednica žene i muškarca vezanih ljubavlju i vjernošću predstavlja najbolje mjesto za podizanje djece.

Migrantska kriza se nastavlja. Mađarska je 15. rujna u ponoć zatvorila svoje granice nakon stupanja na snagu pooštrenog zakona o granici, koji predviđa zatvorsku kaznu za svakog tko je pokuša ilegalno prijeći, osim toga Orban je najavio i podizanje ograde uzduž granice s Hrvatskom.