Propovijed fra Maria Knezovića na Malu Gospu na Šćitu Maria Vision Medjugorje

Propovijed fra Maria Knezovića na Malu Gospu na Šćitu

Svečano je proslavljena Mala Gospa na Šćitu. Sveto misno slavlje u 11 sati je uz koncelebraciju ostalih svećenika predvodio fra Mario Knezović.

Fra Mario je tijekom propovijedi između ostalog kazao: “Dolazak naš ovdje je zapravo dolazak u osmijeh Blažene Djevice Marije, ovdje smo došli da uistinu naše rane i boli, tolika propitivanja i pitanja, vremena i izazove života izručimo majci po Bogu i s Marijom krećemo dalje.

Teško je zasigurno govoriti o vašem nastojanju, kao nekom grupnom dolasku ovdje, jer svačiji vaš život je za sebe priča. Svaki i svaka od vas sigurno u kutku srca nosi svoje zavjete.

(…) Braćo moja i sestre ovaj blagoslovljeni plod utrobe tvoje mora biti zaziv koji kršćanin nikako ne smije otjerati iz svoga srca i svijesti.

(…) Kako nam je važno biti na strani života, jer je upravo po rađanju spasitelja Isusa i rađanju Marijinu ovom svijetu došla radost i milost. Mogućnost vječnosti.

(…) Uzmimo krunicu, u krugu obitelji i drugdje. Molimo braćo i sestre.

(…) Svi mi kod ove naše Majke od milosti, Gospe Ramske molimo i na kraju kličimo, kako ona kaže: Marijo o Marijo, kako si lijepa. Kad se našeg žića života svijeća ugasi, ti nas kod Krista svoga sina spasi.”

U nastavku možete poslušati propovijed u cijelosti: