Ova Hrvatska će jednom donijeti zlato. Jeste li spremni? Zoviii, samo zoviii 24sata.hr

Ova Hrvatska će jednom donijeti zlato. Jeste li spremni? Zoviii, samo zoviii

Brončani hrvatski reprezentativci sletjeli su u Zagreb pa busom stigli do Trga bana Josipa Jelačića. 

Uslijedila je velika fešta u kojoj su naši nogometaši pozdravili mnogobrojne navijače.

Hrvatska nogometna reprezentacija osvojila je brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Katru. Fantastični Vatreni ponovili su uspjeh iz Francuske 1998. te osvojili treću medalju u našoj povijesti na šestom SP-u.

Uz taktove popularnih domaćih glazbenika, deseci tisuća navijača dočekali su hrvatske reprezentativce u fešti kao onoj prije četiri godine kada smo bili srebrni.

Hrvatski nogometaši stigli su na Trg i jedan po jedan se popeli na pozornicu kako bi s navijačima proslavili veličanstveni uspjeh. Zasviralo je Prljavo Kazalište, odjeknule su one poznate "Ruža Hrvatska", "Marina", "Ne zovi, mama, doktora", "Lupi petama" prije nego su Vatreni preuzeli mikrofon.

Kapetan Luka Modrić uzeo je mikrofon i obratio se svim prisutnima na trgu:

- Dobro večer, Zagrebe. Dobro večer, Hrvatska! Lijepo vas je vidjeti opet nakon četiri i pol godine. Hvala što ste došli u ovako velikkom broju. Htjeli smo doći sa zlatom, ali mislim da je i ovo treće mjesto velika stvar. A i vaš dolazak ovdje to pokazuje. Htio bih još reći da sam uvjeren da će u budućnosti ova reprezentacija donijeti zlato u Hrvatsku.

- Može ona još jedna, koja je bila prije četiri godine! "Zovi, samo zovi", zapjevao je Luka, piše 24sata.hr.