ŠN AS Međugorje osvojila Srebrenu medalja sa uzrastom 2007. i Brončanu medalju sa uzrastom 2009.

U revijalnom dijelu veterani Hajduka Splita su s 5:4 svladali veterane Šolte.

Tri dana nogometne bajke priredilo je 18 ekipa na 5. Dječjem međunarodnom turniru Šolta 2019. U organizaciji MNK Maslinica, pod pokroviteljstvom općine Šolta i Središnjeg državnog ureda za šport, odigrano je 48 utakmica u kojima je postignuto 208 golova, igralo se u dvorani u Grohotama. Sve utakmice odsudili su Toni Ćelić i Mladen Bajamić, službeni fizioterapeut turnira bio je Mladen Buotić, a spikerski i delegatski posao bez greške je odradio Željko Marić. Nagrade najuspješnijim pojedincima u sudionicima podijelili su Dragan Marković, Marin Bajić, Šoltansko srce Toma Jelaska i predsjednik MNK Maslinica Filip Šegvić.

U konkurenciji igrača rođenih 2007. godine Jelsa je u dvoboju za treće mjesto svladala Orebić sa 7:3, a u finalu je hvarski Varbonj, uz veliku podršku navijača sa 3:1 bio bolji od ŠN AS Međugorja. Naj postava turnira, u izboru stručnog žirija, je Ante Vučković (ŠN AS Međugorje), Lovro Čubre (Varbonj), Nikola Vidošević (Varbonj), Danijel Prskalo (ŠN AS Međugorje), Mylo Uskoković (Maslinica) i Petar Krasić (ŠN AS Međugorje), a nagrada za fair-play dodijeljena je ekipi Olmissum iz Omiša, dok je nagradu za najbolji potez osvojio Marin Barbić (Jelsa) za predivan gol u rašlje.

U konkurenciji igrača rođenih 2009. godine, u utakmici za 3. mjesto ŠN AS Međugorje 1. bilo je bolje od ŠN AS Međugorja 2. s 5:4, a u finalu je splitski Adriatic s 8:2 svladao Orebić. Trofej za fair-play osvojila je ekipa ŠN Legen iz Slavonskog Broda, a u najboljoj momčadi turnira su Matej Tolj (Orebić), Anto Rančić (Adriatic), Josip Kikaš (ŠN AS Međugorje), Ivo Fradelić (Adriatic), Vladimir Soldo (ŠN AS Međugorje) i Josip Perajica (Adriatic), dok je nagradu za naj potez osvojio Rino Kalebić (Maslinica) za dribling kojim je iz igre izbacio četiri protivnička igrača.

Hvala općini Šolta što nas je podržala, svim ekipama zbog dolaska na Šoltu i brojnim volonterima bez kojih ovaj turnir ne bio održan. Vjerujem da ćemo sljedeće godine biti još brojniji - kazao je predsjednik MNK Maslinica Filip Šegvić, koji je, uz puno emocija uručio plaketu zahvale načelniku općine Šolta Nikoli Ceciću Karuziću.

U revijalnom dijelu veterani Hajduka su s 5:4 svladali veterane Šolte, bilo je predivno na otoku vidjeti Nenu Praliju, Stipu Andrijaševića, Franu Bućana, Vladu Balića i ostale Hajdukove legende.
- Zadovoljstvo nam je što smo dolaskom uveličali ovaj odlični turnir. Već sada prijavljujemo dolazak i za sljedeću godinu - rekao je Pralija, a turnir je imao i svoju humanitarnu notu, dio sredstava MNK Maslinica uručio je jednoj šoltanskoj obitelji.