Dr. Patricia iz Dominikanske Republike: MEĐUGORJE DAJE ODGOVORE NA SVA NAŠA PITANJA imedjugorje.com

Dr. Patricia iz Dominikanske Republike: MEĐUGORJE DAJE ODGOVORE NA SVA NAŠA PITANJA

Zovem se Patricia i dolazim iz Dominikanske Republike. Gajim veliku pobožnost prema Majci Mariji. 

Po profesiji sam liječnica i više od godinu dana radim s pacijentima s Covidom-19, tijekom ove pandemije, i zaista mi je trebao odmor za dušu. Trebala sam se odmaknuti i vjerovala sa da će mi najveći odmor za dušu i tijelo biti ako dođem u Međugorje.

Drugi razlog mojeg dolaska je i taj što je moja zemlja, Dominikanska Republika, jedna od rijetkih zemalja u svijetu u kojoj zakon o pobačaju nije prihvaćen. Stoga smo pod velikim međunarodnim pritiskom, pa sam došla prikazati svoju zemlju Gospi, kako bi nam Ona pomogla da novi prijedlog zakona o abortusu ne prođe u Kazneni zakon koji je u postupku revizije u Senatu, te da tako mognemo u povijesti čovječanstva i dalje ostati kao zemlja herojskih načela u obrani očuvanja života.

To su mi bile najveće nakane dolaska u Međugorje.

Ne mogu reći da sam se ikada osjećala kao u Raju, a ovdje mogu reći da imam taj osjećaj. Čak i sama priroda djeluje rajski, slušajući ptice kako pjevaju, gledajući leptire… osjećam kako je i priroda ovdje živa... Zatim su tu ljudi koji hodaju s krunicom u ruci i iznimno su ljubazni. Odlazim kasno u krevet jer ne želim da dan završi. Cijeli naš program je osmišljeno tako da nam obogati duh: od molitve do 24-satnog klanjanja Presvetom kojemu imamo pristup. Ovdje ne osjećam nikakav pritisak, osjećam duboki mir, s potpuno ispunjenim duhom.

Grupa s kojom sam došla je iz Sjeverne Karoline (USA) i ovdje smo se upoznali, ali postali smo prijatelji za cijeli život, dijeleći isti duh, Božji duh. Vjerujem da je i to Gospin dar: poći sam, a zatim upoznati ovdje tako lijepu skupinu sudrugova hodočasnika.

Osvojili su me i svećenici koji su nam bili kao pratnja na hodočašću i u župi u njihovoj želji da dođu do svih ljudi, da ih pozovu prema njihovom pravom obraćenju kroz ispovijed. Vodili su nas u ovom vrlo važnom osobnom trenutku u povijesti naših života, kada smo došli u Međugorje u potrazi za odgovorima, tako da smo svi zaista napustili ovo mjesto preobraženi i sa željom da postanemo primjer koji će drugi slijediti.

Dođite u Međugorje. Ne propustite ovu priliku da preobrazite svoj duh i postanete, uz Gospinu pomoć, ona posebna osoba koju je Bog stvorio u ljubavi za vječnost.

imedjugorje.com