Gospa me je pozvala u Međugorje

Gospa me je 2006.g. prvi puta pozvala u Međugorje.

Meni je to bio izlet, a ne hodočašće. Na povratku kad sam slušala svjedočanstva – '' bila sam 5 puta, 7, 9, 30 puta,…''. Prokomentirala sam sa prijateljicom: - Zašto oni tu dolaze u taj golet i kamen vidjeti kip Gospin i na Misu u Crkvu sv.Jakova toliki put prevaliti? Ne mogu reći da mi nije bilo lijepo. Osjetila sam neku mirnoću, bez napetosti. Ali to bi osjetila i u nekom selu van gradske vreve. Majčica je bila uporna sa mnom. Pozvala me ubrzo natrag u taj golet i kamen nakon 2 godine, 2008.g. na XV sabor Molitvenog Pobratimstva POHOĐENJE.

U Širokom Brijegu kod fra Joze Zovke bili smo na svetoj misi u Crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije i okupljanje i ružarij na brdu ukazanja koje je predvodio fra Jozo (Molitvena obitelj - Pohođenja Bl.Djevice sv.Elizabeti). Bilo nas je iz cijelog svijeta. Tada nisam bila niti svjesna koju milost sam imala što sam se odazvala i postala član Pobratimstva. To je bio neizmjerni dar jer sam tražila mir, ljubav, blagoslov. Tražila sam Boga.

To je bilo hodočašće koje je ostavilo trag na mom srcu. I od tada me Majčica često zvala. Jedne godine me dva puta pozvala. 2018 .god. bilo mi je 10. jubilarno hodočašće. Imam dosta svjedočanstava koja su mi se u Međugorju dogodila. Jedno ću podijeliti sa vama.

Na brdu Križevac stajala sam sa strane sa svojom grupom, svatko u svojoj molitvi. Do mene dođe jedan uplakani gospodin sa krunicom u ruci. Upitao me da li bi sa njim izmolila jednu deseticu za njegovu curicu. Primila sam ga za ruku i izmolili smo cijelu krunicu. Na završetku mi se obratio: - Rodila mi se djevojčica prije par dana sa 8 mjeseci. U inkubatoru se bori za život. Male šanse su da preživi sa 8 mjeseci. Ja sam počela plakati i rekla mu: -Tvoja curica će doći kao i ja Gospi zahvaljivati na daru života. Ispričala sam mu da sam i ja rođena sa 8 mjeseci . I moja mama je plakala tako i bojala se da neću preživjeti, ali ne u Međugorju nego ispred inkubatora. Zašto si se od svih ovih ljudi ovdje baš meni obratio za molitvu krunice? Nisi me ti sam odabrao nego ti je Gospa mene stavila na put da ti dam vjeru da je Bogu sve moguće i da će se tvoja curica izboriti za život. I doći kao i ja zahvaljivati Gospi na daru života ....❤

Ojdana iz Rijeke