Kako mi je fra Ivo Pavić omogućio novo rođenje

Evo da i ja posvjedočim kada vidim ova predivna svjedočanstva braće i sestara šta GOSPODIN čini u njihovim životima i njegovoj neizmjernoj ljubavi prema svakom čovjeku.

Prije 3 godine u Omišlju na otoku Krku bila je trodnevna duhovna obnova koju je vodio naš karizmatik fra Ivo Pavić. To je bilo 6.3 2011 god. datum sam jako dobro zapamtio jer je bio na dan moga rođenja.

Otišao sam sa svojom zajednicom na duhovnu obnovu neočekujući baš ništa jednostavno sam se prepustio i predao GOSPODINU da on čini samnom što on želi.

Fra Ivo je krenuo sa održavanjem duhovne obnove sa dobro znanom molitvom "U IME ISUSOVO", kada se izmolila molitva krenulo se sa slavljenjem.

Dok se slavilo i radosno pjevalo fra Ivo je u jednom trenutku rekao da dođe 10-tak osoba koji bi htjeli novo rođenje DUHA SVETOGA kod oltara. Crkva je bila prepuna vjernika tako da kada je to rekao i pošto sam na taj dan rođen bila mi je prilika za novo rođenje.

Jedna moja jako draga osoba tj. moj duhovni vođa koje me prati od moga obraćenja koju mi je sam GOSPODIN poslao na put kada je to čula gurnula me iz reda i rekla pođi, došao sam pred oltar sa 10-tak braće i sestara.

Počeo je polagati ruke na svakoga koji je došao i naravno svatko mu je šapnuo na uho svoju želju koju bi htjeli da im GOSPODIN usliša, kada je prišao meni šapnuo sam mu da sam na današnji dan rođen i da bi volio novo rodenje.

Dok sam mu izgovarao fra Ivo je podignu svoju desnicu i položio na moju glavu, odmah sam osjetio toplinu koja prolazi cijelim tijelom, dok nije došlo do nogu gdje sam odmah pao i počivao u duhu.

Prošlo je više od 5 minuta počivanja u duhu gdje sam se neprestano smijao na sav glas, pomalo sam počeo otvarati oči i dizati.

Ustao sam bio sam sav ošamućen, veseo i dalje nasmijan svi su se se okretali i gledali sto se samnom događa. Neki su znali o čemu se radi, a ostalima sam bio zagonetka jer neznaju šta se samnom događa.

Kada sam došao do svoje klupe osmijeh se nije skidao sa lica jedno više od 20-tak minuta, u jednom trenutku prišao mi je brat u Kristu i rekao, a brate je te pogodio duh radosti na što sam mu ja samo klimnuo glavom jer nisam mogao govoriti od smijeha i radosti što GOSPODIN radi samnom.

Zato draga braćo i sestre u Kristu poruka za sve vas ustrajte na putu i budite strpljivi, predajte sve GOSPODINU jer je on put, istina i život što nas vodi k spasenju.

"Jer je sve po Njemu, za Njega i u Njemu."

Želim vam obilje Bozjega blagoslova i ljubite jedni druge kao sto GOSPODIN ljubi sve nas. Bb