Kroz prijateljstvo s jednim ovisnikom od droge, prepoznao sam „siromašnog i raspetog Krista“

Rođen sam 1962. u Brescia (Italija). Svoju mladost sam proveo u Predore. Poslije srednješkolskog obrazovanja sam radio u obiteljskom turističkom ugostiteljstvu.

Godine 1986. iskusio sam na osobit način vjernost i mlosrđe Božje. Doživio sam spasiteljsku moć imena Isusova nad zlom, grijehom i smrću. Postalo mi je jasno, da je moje otkupljenje plod Presvete krvi Kristove. Iz ovog iskustva je u meni izrasla želja, da i drugim ljudima približim ovo iskustvo.

Kroz prijateljstvo s jednim ovisnikom od droge, kojem sam pomagao u njegovoj napuštenosti, prepoznao sam „siromašnog i raspetog Krista“. Na osnovu ovoga iskustva sam se odlučio svoj život staviti u službu Gospodinu i živjeti celibat, kako bih bio blizu najmanjima.

Godine 1989. uputio sam se u Međugorje, kako bi ova životna odluka u molitvi s Marijom dobila sadržaj. Za vrijeme kupanja na rijeci, spasio sam prijatelja, koji je bio u opasnosti da se utopi. Kroz ovo dramatično iskustvo duboko sam shvatio Božji poziv, meni osobno upućen: pomagati ljudima, jer ih Bog želi spasiti.

U Međugorju sam osjetio u molitvi, da Gospodin treba ljude, da bi svoju milosrdnu ljubav darivao grešnicima preko sakramenata. To se ticalo mene osobno. Početak studija teologije je bio odgovor na ovaj poziv Gospodnji.

Na nedjelju Milosrdnog Isusa 2004. ređen sam za svećenika u mjestu Straden (Austija).