Ozdravila u Međugorju po zagovoru Kraljice Mira

Hodočasnica iz Columbije.

Ovoga puta došla je zahvaliti Kraljici Mira za ozdravljenje. Njezina priča ide ovako : “Zovem se Maria Fernanda Trejos, dolazim iz Kolumbije. Majka sam dviju djevojčica. Prije devet godina počeli su jaki bolovi u donjem dijelu kralježnice, posjećivala sam razne doktore, svi su davali različite dijagnoze. Na kraju mi je liječnik kazao da se moram operirati. Trebala je to biti jedna brza i jednostavna operacija. Međutim, sve se zakompliciralo. Naime, ugradili su mi vijak koji je puknuo, a glava vijka se odvojila i bilo ju je nemoguće izvaditi.

Bol je postajala sve veća i teža. Nisam mogla hodati, svakodnevno normalno funkcionirati. Za Međugorje sam čula, i mnogo knjiga pročitala, i na kraju odlučila i doći. Došla sam prošle godine prvi put u Međugorje. Imala sam veliku želju se ispovjediti. Svakoga dana sam tražila svećenika za ispovijed, ali bezuspješno. Bila sam ljuta na Boga jer se nemogu  ni ispovjediti. Posljednjeg dana boravka u Međugorju konačno sam uspjela pronaći svećenika koji je znao španjolski. Kada sam ušla u ispovjedaonicu, u ispovijedi spoznala sam da svećenik i ja imamo identičnu dijagnozu.

I nakon dulje ispovijedi smo se dogovorili, svećenik i ja. Naša će žrtva biti, našu bol prikazati Bogu za sve koji su umorni i bolesni, a nisu upoznali Boga. Mjesec dana nakon mog odlaska iz Međugorja, primijetila sam da mogu sve sama, hodati, klečati, sve sam mogla sama. Slava Bogu. Otišla sam liječniku i napravili sve pretrage. Liječnik, koji je u rukama držao snimak mojih leđa, pitao me što se dogodilo u Međugorju, jer Maria ti si potpuno zdrava. Oni vijci koji su stvarali probleme, sada izgledaju kao rožarij Gospine Krunice. Ti si ozdravila, „ ispričala je Maria Fernanda Trejos iz Columbije. Gospe Hvala Ti! medjugorje.hr