Popularni glazbenik: Ne sramim se cijelom svijetu reći da Isus živi u meni i da ću ja živjeti za Njega!

Popularni latinoamerički glazbenik Daddy Yankee se oprostio od svjetla pozornice s priznanjem da Isus živi u njemu i da će on nastaviti živjeti za Njega.

Daddy Yankee, jedan od najuspješnijih umjetnika u žanru latinske urbane glazbe, održao je oproštajni koncert u Puerto Ricu, ostavivši posljednju poruku o svojoj vjeri u Isusa i novom smjeru kojem se nada u svom životu.

Koncert, kojim je službeno zatvorio svoju karijeru, mogao se pratiti i na streamingu koji je dopirao do svih strana svijeta.

“Portoriko, sada smo spremni reći zbogom mojoj glazbenoj karijeri kako zaslužuje. To će biti moje najveće postignuće, biti sa svojim narodom i sa svima onima koji će posjetiti moj lijepi otok za moju mirovinu”, rekao je.

Na koncertu, koji je nazvao “Finiš”, pratili su ga drugi umjetnici poput Rauwa Alejandra, Luisa Fonsija, Zuleyke Rivere i Dj Luiana.

Novi put

Nakon što je predstavio pjesme koje su ga učinile jednim od najuspješnijih umjetnika u povijesti žanra, Ramón Luis Ayala Rodríguez je naglasio da “živjeti uspješan život nije isto što i živjeti život sa svrhom. Dugo sam pokušavao ispuniti prazninu u svom životu. Ponekad sam se činio sretnim, ali nešto je nedostajalo da bih bio potpun. Moram priznati da su ti dani prošli”.

“Netko može ispuniti prazninu koju sam osjećao. Shvatio sam da sam svima netko, ali sam ništa bez njega. Godinama sam putovao svijetom, dobio mnoge nagrade, pljesak i priznanja, ali sam shvatio što kaže Biblija: Što koristi čovjeku da zadobije cijeli svijet ako izgubi dušu? Zato večeras priznajem i ne sramim se cijelom svijetu reći da Isus živi u meni i da ću ja živjeti za Njega”, dodala je glazbenik.

“Biblija kaže: ‘Tko mene prizna pred drugima, priznat ću ga i ja pred svojim Ocem’. E sad, tko me zna kao Daddy Yankee, neka kaže, Daddy Yankee u Kristu”, rekao je Daddy Yankee.

“Ljudima koji su me slijedili: slijedite Isusa”

“Jedna priča je gotova i kreće nova priča, novi početak. Svi alati koje imam, kao što su glazba, društveni mediji, platforme, mikrofon, sve što mi je Isus dao sada je za Kraljevstvo”, istaknuo je.

Izvor: novizivot.net