Poznati brazilski nogometaš krstio se u 47. godini

Pratiteljima nogometa zasigurno je dobro poznat brazilski nogometaš Ronaldo Luís Nazario da Lima koji je na svojem Instagram profilu podijelio da je primio sakrament krštenja u 47. godini. U nastavku pročitajte njegovo kratko svjedočanstvo.

Svjedočanstvo vjere na svojem Instagram profilu objavio je poznati brazilski nogometaš Ronaldo Luís Nazario da Lima, pratiteljima nogometa poznat kao Ronaldo. Ronaldo je u svojoj 47. godini primio krštenje u katoličkoj crkvi u Brazilu.

Nakon obreda krštenja u crkvi svetog Josipa u São Paulu, Ronaldo je svoje emocije koje je toga dana doživio podijelio svojim pratiteljima putem društvenih mreža.

Nije krio koliko je radostan zbog toga trenutka. A to je posvjedočio riječima: “Danas je vrlo poseban dan. Krstili su me!”

Sa sakramentom se osjećam istinski obnovljen kao dijete Božje…

“Kršćanska je vjera uvijek bila temeljni dio mog života, od malih nogu, iako dosad nisam bio kršten. Sa sakramentom se osjećam istinski obnovljen kao dijete Božje, na nov, svjesniji i dublji način”, posvjedočio je u svojoj objavi na Instagram profilu, prnosi hkm.

Označeno u