Poznati holivudski glumac odbija snimati scene seksa ‘Bog i obitelj su mi na prvom mjestu’

Neal McDonough jedan je od rijetkih Holivudskih glumaca koji odbija snimati scene ljubljenja ili vođenja ljubavi, jer se to protivi njegovim katoličkim uvjerenjima.

Otac petero djece svjedoči kako mu vjera, kojoj je iznimno predan, ali i ljubav prema supruzi, bivšem modelu Ruve Robertson, brani da poljubi ikoga osim nje, pa makar ga to u konačnici koštalo gubitka pozamašnog honorara

'Neću poljubiti niti jednu drugu ženu jer su moje usne namijenjene samo jednoj', rekao je nedavno za Closer Weekly Neal McDonough istaknuvši kako uvijek odbija glumiti u takvim scenama.

'Bio sam iznenađen, ali i prestrašen, jer to je bila grozna situacija u kojoj sam se zatekao. Nakon toga trebalo je proći dugo vremena da dobijem neku ulogu jer su svi mislili da sam neki vjerski frik. Ja jesam vrlo religiozan, Bog i obitelj su mi na prvom mjestu, i tako živim. Bile su to teške godine, no nisam želio popustiti i izgubiti bitku do kraja. Isplatilo se', rekao je Neal McDonough.

Zbog toga je dobio otkaz i izgubio milijun dolara na snimanju popularne serije 'Očajne kućanice'.

Prošle godine u  razgovoru za Novu TV otkrio je što za njega predstavlja vjera i obitelj, ali i koliko uživa glumeći u seriji 'Legende sutrašnjice' koju je hrvatska publika već imala prilike gledati na Doma TV-u.

Pogledajte: 

Označeno u