SVJEDOČANSTVO IZ MEĐUGORJA Sveti Mihael arkanđeo nam je otvorio zatvorena vrata

Na adresu našeg portala stiglo je zanimljivo svjedočanstvo jednog čitatelja iz Zadra kojem sveti Mihael arkanđeo pomogao u neobičnoj situaciji. Da su naši anđeli uvijek uz nas, da nas paze i čuvaju a kad je to potrebno i interveniraju kod nemogućih zadataka, dokaz tome je ovo iskustvo našeg čitatelja:

Hvaljen Isus i Marija, ove godine 2022 u rujnu sam sa svojom ženom posjetio Međugorje na jednu noć. Rezervirali smo sobu na jednu noć jer sam se drugi dan morao vratiti u Zadar da se mogu odmoriti jer sam radio popodnevnu smjenu od 14 - 22 sata.

Kada smo stigli u Međugorje prvo smo išli na Brdo ukazanja, a zatim na ispovijed i svetu misu. Nakon toga smo večerali, kupili nešto robe, a zatim krenuli u hotel prespavati. Kada smo stigli u hotel sjeli smo na balkon i pustili cigarete jer je u sobi bilo zabranjeno, bojao sam se da dim od cigarete ne ide u sobi i da se ne aktivira alarm pa sam zatvorio staklena vrata( nisu imale ključanicu ) tj. bila su klizna vrata, a ja sam mislio da će se kasnije trebati sam gurnuti i da će se otvoriti.

Nakon sto smo zapalili cigaretu, malo smo gledali u zvjezdano nebo a zatim smo odlučili se vratiti u sobu na spavanje ali problem je bio taj što više nismo mogli otvoriti vrata jer sam ih ja zatvorio do kraja ,a i bila su zatvorena na kip.

Počeli smo provlačiti ruke do kvake kako bi otvorili vrata i to naizmjence bar 10 minuta,a kada smo vidjeli da je to nemoguće, počeli smo dozivati upomoć na engleskom jeziku( help) nadajući se da će nas netko čuti pa da zovu recepciju hotela, da nam otključaju sobu izvana ,a zatim i balkonska vrata ali ništa nije uspijevalo i nitko nam se nije odazvao pa kada sam vidio da dozivanje nema smisla sjetio sam se nekih svjedočanstava sa YouTube kako ih je molitva Svetom Mihaelu izbavila iz bezizlaznih situacija.

Naslonio sam se na ogradu i počeo sam razmišljati što da učinim,a zatim sam iza svojih leđa vidio čovjeka u bijeloj haljini (bez krila) i sa plavom kosom tj. žutom kosom kako stoji kod vrata. To nisam htjeo odmah reci ženi jer i sam nisam znao je li to mašta ili stvarnost ali sam vjerovao da mi sugerira da probamo opet otvoriti vrata pa sam rekao ženi da ona počne otvarati vrata, a ja sam počeo odmah moliti molitvu Svetom Mihaelu.

Sveti Mihael arkandel brani nas u boju... Ne sjećam se je li bila molitva pred sam kraj ili sam je izmolio do kraja , a vrata su se odmah otvorila dok je žena pokušavala otvoriti. Eto zelim posvjedočiti da je molitva Sv. Mihaelu toliko moćna, a i nedaj Bože ako se netko nade u takvoj situaciji da postoji najbolji bravar na svijetu ,a i drugim bezazlenim situacijama nas Sv. Mihael.

Hvala Bogu Isusu i Gospi i Sv. Mihaelu