SVJEDOČANSTVO Po rukama fra Ive Pavića uslišana molitva za majčinstvo 'Hvala dragom Bogu rodila sam malog Antu!

Kod fra Ive ostala trudna po molitvi za neplodne bračne parove

Prenosimo svjedočanstvo vjernice koja je za vrijeme duhovne obnove u župi Bila, kod Livna, primila veliku milosti po rukama fra Ive Pavića, poznatog rimokatoličkog svećenika, pripadnika Katoličkoga karizmatskog pokreta, teologa s doktoratom papinskoga sveučilišta Gregoriana u Rimu, koji uz blagoslov svog biskupa okuplja u svojoj župi veliko mnoštvo ljudi.

Njegova živa vjera kojom ga je obdario Gospodin očituje se u obraćenjima, oslobođenjima i ozdravljenjima. Tako su mnogi kroz počivanje u Duhu osjetili božju ruku u svom životu i danas o tome hrabro svjedoče. Na stranici Župe Šurkovac redovito vjernici šalju svoja svjedočanstva a jedno o uslišanoj molitvi za majčinstvo prenosimo u cijelosti:

Zovem se Danijela!

Još od puberteta sam imala problema s policističnim jajnicima i neredovitim ciklusima. Ulaskom u brak, kada smo suprug i ja poželjeli imati dijete znali smo da neće biti jednostavno ali smo se nadali da ćemo uspjeti. U međuvremenu se pojavio i problem sa štitnjačom, koji je cijelu stvar dodatno otežavao. U osam mjeseci pokušavanja, uz propisanu terapiju specijalista do trudnoće nije dolazilo. Počeli smo gubiti nadu i razmišljati o posvojenju djeteta.

03. 08. 2017. suprug i ja odlazimo na duhovnu obnovu u župu Bilu (kod Livna) koju predvodi fra Ivo Pavić. Sa sobom sam ponijela nove propisane tablete na blagoslov. Prigodom molitve za zdravlje, fra Ivo je molio i za neplodne bračne parove, istinski sam Gospodina zamolila za dijete. Ne dugo (desetak dana) ostala sam trudna i to bez tableta. Ovim želim posvjedočit prisustvo Isusove milosti u našem životu i potvrditi njegovu istinsku ljubav prema svima nama.

U trenutcima u kojima smo se najmanje nadali bili smo nagrađeni. Hvala ti Isuse! Hvala dragom Bogu rodila sam 10.05.2018. malog zdravog Antu! Hvala Vam što dostojno prenosite Božju ljubav! Neka Vas Bog blagoslovi i da Vam snagu!