Za Laudato TV: Željko Babić o karijeri, životu i vjeri

Željko Babić bivši je izbornik hrvatske rukometne reprezentacije. Nakon karijere igrača rukometa, popraćene brojnim ozljedama, započeo je svoju trenersku karijeru.

Prije preuzimanja funkcije izbornika 2015., vodio je bjeloruski klub Meškov s kojim je ostvario zapažene rezultate s kojim je igrao i Ligu prvaka. Također je i bio zamjenik izbornika Slavka Goluže kojeg je i naslijedio na toj funkciji. Po završetku Olimpijskih igara u Rio de Janeiru, izbornik Babić je podnio ostavku smatravši neuspjehom ispadanje od Poljaka u četvrtfinalu.

O izborniku Željku Babiću, njegovoj karijeri i privatnom životu ne znamo mnogo jer rijetko nastupa u medijima i zato nam je velika čast imati ga za sugovornika na Laudato televiziji. U razgovoru s novinarom Matejom Sunarom u hotelu President u Solinu pokraj Splita, izbornik je progovorio više o nastupu na Olimpijskim igrama, o podnošenju ostavke i daljnjim planovima u karijeri, ali se osvrnuo i na situaciju koja je nastala u medijima zbog svog javnog svjedočenja vjere. Kako Željko Babić živi rukomet i svoju vjeru, pogledajte u nastavku!

Označeno u