DIRLJIVA PRIČA O SUZAMA DARIJA SRNE 'Zajednički ćemo ispuniti želju našeg pokojnog oca'

Renato Srna, brat kapetana hrvatske reprezentacije Darija Srne, najstariji od trojice braće, zaputio se u četvrtak automobilom u Francusku kako bi uz tisuće naših navijača dao podršku reprezentaciji i svom bratu u vrlo važnoj utakmici s Portugalom.

- Da, idem automobilom dati podršku svom bratu i našima. S Darijem je nekoliko dana bila supruga. Razgovarali smo u srijedu i on je izrazio želju da dođem kako bih mu dao podršku i kako bismo zajednički ispunili zadnje želje našeg pokojnog oca Uzeira. Darijo je emotivno vezan uz cijelu našu obitelj, a njegova ljubav prema reprezentaciji i Hrvatskoj bezgranična je. Nisu one suze uoči utakmice s Češkom bile slučajne, vjerujte mi. One su bile znak sjećanja na oca i odraz želje za uspjehom reprezentacije koju predvodi. Ovom prigodom zahvaljujem svima koji su nam izrazili izraze sućut na posljednjem ispraćaju našeg oca i tisućama onih iz zemlje i svijeta koji su nam uputili brzojave sućuti - rekao je Renato.

Dan-dva nakon pogreba svoga oca nije bio zadovoljan dijelom medijskih prikaza o samom događaju, ali nije želio šire elaborirati određene površnosti te je samo pojasnio da je on rođen u Francuskoj u tadašnjem predgrađu Pariza, 300 metara zračne linije od Eiffelova tornja.

Plasiraju li se naši u finale, Renato će prvi put posjetiti grad u kojemu je rođen.

Označeno u