Donacijska večera

Čo-vje-če dobre volje!

Pozivam te na večeru! Nije posljednja, ali je posebna. Uz raznoliku ponudu jela i zabavnih sadržaja, uključujući i licitaciju sportskih rekvizita poznatih osoba, tombolu i glazbene nastupe, možeš uživati u starom dobrom društvu modravaša, magisovaca, agenata dobrote i gunjanske gerile, volontera bez kompromisa, i mnogih još poznatih i nepoznatih lica. Prilika je to da obnovimo prijateljstva i steknemo nova. Možda se netko i zaljubi ?

Naravno da ova večer koju smo osmislili za gušt, nije samo to. Nego je i jedna prilika za činiti dobro. U pitanju je dakle donatorska večera.

Održati će se 29.lipnja 2016. u Matis Absolute Lounge, Trg Stjepana Radića 3, s početkom u 20h.

Realan trošak večere je 80 kn a ipak je donatorska karta u vrijednosti od 200,00kn. Matematika je takva da tih 120kn ti imaš priliku darovati za putnički kombi koji bi koristili članovi udruge Studentski katolički centar i sudionici naših programa:

Animatori i sudionici 3D formacije za vikend formacije, edukacije i duhovne obnove
Volonteri Volonterskog centra pri edukacijama, duhovnim obnovama i odlascima na teren)
Animatori Modrava i Magisa pri edukacijama, duhovnim obnovama i odlascima na same Modrave, u Malu Goricu, Đulovac, Liku, itd.)
Agenti dobrote za uviđaje na terenu i pružanje pomoći potrebitim obiteljima)
Pjevači i svirači našeg SKAC zbora za gostovanja na festivalima i suretima katoličke mladeži
Različiti timovi mladih koji pripremaju ljetne kampove
Mladi i članovi Molitvene Zajednice Srce Isusovo koji žele ići na vikend duhovne obnove u organizaciji SKAC-a.
Podrži sve te plemenite akcije odjednom kupnjom jednog putničkog kombija! Donatorske karte možete podići u SKAC klubu od 16 do 22h svaki dan, te na Kamenitim vratima nakon molitve utorkom (14. i 21.6.), nakon Mise mladih, te naravno prije samog događaja 29.lipnja (ako ih ostane dotad :)).

pater Ike i vaši SKAC-ovci

P.S.1 Napomena za prijatelje iz prvih generacija Modrava: i djeca su dobrodošla! Samo nam javite na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili tel.014803007 da znamo organizirati animiranje.

P.S.2 Napomena za sve koji nisu u mogućnosti doći a žele podržati kupnju kombija -možete to online uplatom:

Studentski katolički centar Palma
Raiffeisenbank Austria IBAN HR0324840081100323384
Opis: za kombi

Označeno u