Emotivno obraćanje hrvatskih reprezentativaca naciji

Hrvatska se u subotu oprostila od Europskog prvenstva nakon poraza u 117. minuti s Portugalom.

Dramatični rasplet Portugalcima je donio radost, a Hrvatskoj tugu i razočaranje. Suze Luke Modrića, našeg najboljeg igrača, obišle su svijet i rekle puno toga. Veznjak Reala bio je neutješan.

Uostalom, kao i mnogi drugi, ako ne i svi. Kapetan Darijo Srna, koji je posebno emotivan bio tijekom Eura jer ga je na samom početku zatekla tragedija, u suzama se oprostio od reprezentacije.

Nakon bolnog poraza većina reprezentativaca nije bila spremna davati izjave, ali su se obratili putem društvenih mreža navijačima.

- Hvala vam Hrvati i Hrvatice…nije važno bilo odbojka, rukomet, košarka, vaterpolo, skijanje,atletika ili nogomet…zapamtite IZNAD SVIH HRVATSKA!! Dragi vole vas svi vaši i oprostite nam za neuspjehe - poručio je Vedran Ćorluka.

- Ponosan što sam dio ove ekipe. Hvala svima na podršci - kratak je bio Ivan Perišić. Pogledajte što su ostali reprezentativci poručili putem društvenih mreža.

- Naš san je gotov.. To je teški udarac za nas jer smo zaslužili puno više. Hvala puno svim navijaČima na podršci..! - napisao je Ivan Rakitić.

Označeno u