Jedini preživjeli tragedije kod Mostara: "Želim da ovo zna čitava javnost - nisam nikakav superjunak"

Stjepan Bošković, jedini preživjeli strašne prometne nesreće, ispričao je

za Dalmacija News što se zaista dogodilo tog kobnog dana

Prije koji dan javnost je potresla tragedija u kojoj je četvero mladih ljudi izgubilo svoje živote. Vraćajući se svojim kućama u Slavoniju pet je studenata krenulo automobilom na put, s kojega se živ vratio samo jedan. Stjepan Bošković (21) preživio je pad automobilom u hladnu Neretvu, no izgubio je četvero prijatelja.

Jedini preživjeli strašne prometne nesreće ispričao je za Dalmacija News što se zaista dogodilo tog kobnog dana.

U medijima su se mogle vidjeti i pročitati razne verzije događaja, točnije trenutka u kojem se jedini preživjeli uspio spasiti. No, Stjepan tvrdi da nikada nije dao izjavu za niti jedne novine. Zamolio nas je da prenesemo javnosti što se zaista dogodilo.

- Molim vas da objavite da ni jednim novinama nisam dao iskaz, da nikome nisam ispričao detaljima nesreće osim roditeljima, prijateljima, policiji i par doktora. Želio sam to sačuvati za roditelje poginulih jer znam da bi oni htjeli čuti zadnje riječi svoga sina.. - odmah je na početku razgovora kazao Stjepan.

"Nisam nikakav superjunak da skačem kroz prozor"

Mediji su konstruirali nekakvu vlastitu verziju događaja, pokušavajući Stjepana prikazati kao nekakvog junaka. Međutim, prizora poput akcijskih filmskih scena, nije bilo - prozor kroz koji je Stjepan isplivao u hladnoj rijeci je već bio razbijen, nije ga "golim rukama" razbio kao što su neki mediji prikazali.

- Nikoga ne krivim za ovu tragediju, ali me boli kad čitam da sam skočio, da sam razbio prozor.. prozor je bio razbijen i samo me je dragi BOG izvukao. Nisam nikakvi superjunak da skačem kroz prozor, da golim rukam razbijam prozor i ostale gluposti.. samo mi je Bog podario da izronim iz hladne Neretve! Zato zbog obitelji poginulih i šire javnosti koja ima niz krivih informacija molim vas da objavite ovo - opisao je situaciju i dodao:

- Uz Božju pomoć sam preživio, uz Božju pomoć ću živjeti dalje i uz Božju pomoć ću se sjećati nažalost izgubljenih bliskih prijatelja - kazao nam je Stjepan te uputio iskrenu sućut obiteljima poginulih.

Označeno u