TREBAJU NAŠU POMOĆ: nakon pogibije muža, jedva preživljava s maloljetnom kćeri

25. rujan 2014. zauvijek je promijenio život Ane i Matee Žabić. Do tog trenutka i kobne prometne nesreće koja je odnijela život Mata Žabića, njegova obitelj, supruga i maloljetna kćer, živjele su relativno mirno i dobro.

Šok od naglog gubitka voljene osobe, a nakon toga i nezavidna financijska situacija u kojoj su se našle, prisilio ih je da zatraže pomoć. Dubrovčani nisu oklijevali. Beskrajno zahvalna svima koji su im pomogli da ovu godinu prežive, gospođa Ana koja zbog svog zdravstvenog stanja ne može raditi, ponovno se obratila nama i vama, svim ljudima koji su u mogućnosti pomoći. Srca našemu svijetu nikada nije nedostajalo."Iznenadna smrt mog supruga Mata Žabića u prometnoj nesreći u Sustjepanu, ostavila me je u šoku. Zbog svoje bolesti nisam sposobna za rad, a od mirovine koja iznosi 1.200 kuna, ja i maloljetna kćer ne možemo preživjeti.

Kad se ta nesreća dogodila za nas je život postao pakao u sekundi. Pale smo na dno iz kojega se ne možemo izvući, bar dok kćer ne završi školu i počne raditi, a do tada treba preživjeti još dvije godine.
Prošle godine preko medija smo zatražile pomoć i ljudi su nam pomogli da preživimo ovu godinu dana. Hvala svima!

Mi trenutno ne znamo i ne možemo nikako drugačije preživjeti, osim uz pomoć dobrih ljudi. Vjerujte nije mi lako tražiti pomoć, jer smo sve do prije godinu dana živjele sasvim uobičajenim životom, no život Vas uvijek iznenadi", napisala nam je Ana Žabić.

Ana ima problema s dijabetesom, visokim tlakom, srcem i još nizom bolesti koje je sprječavaju u radu. Na oba oka ima oslabljen vid, na jednom od mrene, na drugome od dijabetesa, a zbog nedostatka novaca ne može kupovati dijabetičarsku hranu, što samo pogoršava bolest.

Ana i njezina kćer Matea ovim putem mole pomoć Dubrovčana, ali i svih dobrih ljudi. Svaka pomoć je dobrodošla.

Svi koji žele pomoći Ani Žabić i njenoj maloljetnoj kćeri novčana sredstva u skladu s mogućnostima mogu uplatiti na žiro-račun:
Matea Žabić
HR 452407000 3206029954 / za inozemstvo SWIFT / BIC code OTPVHR2X
Kontakt Ane Žabić je: 091 / 533 4933

Označeno u