‘TRIBA BOGU ZAHVALIT’: Još nije ni svanulo, a Perišićev otac nakon tekme otišao u svetište Gospi!

"Još nije ni svanulo, otišao sam u Mariju Bistricu i platio misu za Ivana."

Ivan Perišić zakucao je za pobjedu nad Španjolskom i postao novi hrvatski heroj. Iako su svi vidjeli, a nitko nije komentirao, Perišić se na kraju utakmice zahvalio Bogu, prekriživši se pred cijelim gledateljstvom, no fotografija tog čina, čini se, nije medijima bila zanimljiva. No, bilo kako bilo, mnogi se slažu da je hrvatska reprezentacija imala Božju pomoć na terenu pa smo tako opet mi, mala nacija, obišli svijet zbog velikog i vatrenog srca koje za Domovinu dečki naše repke ostavljaju na terenu. Da je Perišićeva “sreća” zapravo milost Božja, potvrdio je i njegov otac koji je za Sportske novosti otkrio kamo je otišao odmah nakon utakmice.

– Još nije ni svanulo, otišao sam u Mariju Bistricu i platio misu za Ivana. Triba Bogu zahvalit… Utakmicu sam gledao sam, uvijek to činim na svoj način, ali, kad sam vidio unuke, ‘puka’ sam…, rekao je je Ante Perišić koji se neprestano zahvaljuje Bogu za milost svoga sina.

– Može Ivan zabiti stotinu golova za Inter, ali ovi za Hrvatsku su posebni. Hvala ti Bože, moje ‘dite’ je razveselilo naciju, ne možete pojmiti kako sam danas bogat čovjek, najradije bih zaplakao, kaže otac Ante koji je očito sina naučio kome se treba zahvaliti za svaki uspjeh, neuspjeh i snagu.

Označeno u