Uspješna oglašivačka kampanja "Božje milosrđe"

Od 17. ožujka do 14. travnja 2016. u četiri hrvatska grada ostvarena je medijska kampanja "Božje milosrđe" u organizaciji Koordinacije štovatelja Božjega milosrđa i u suradnji s vodećim hrvatskim oglašivačkim kućama (Zagrebplakat, Outdoor, PIO, Europlakat).

U Osijeku, Rijeci, Splitu i Zagrebu osvanulo je ukupno 32 citylight plakata s likom Milosrdnog Isusa i potpisom "Godina Božjega milosrđa", te 12 jumbo plakata s porukom koju je Ivan Pavao II. uputio vjernicima prigodom posvete svijeta Božjemu milosrđu, 2002. u Krakovu:

"U Božjemu milosrđu čovječanstvo će naći mir, a čovjek sreću". Kampanji se pridružila i Divinus Victoria, agencija koja je Koordinaciji omogućila objavu dvaju vizuala kojima se obilježava proglašena Jubilejska godina milosrđa i to na LCD displejima na Trgu bana Jelačića, Cvjetnom trgu, na Rudeškoj te Bukovačkoj ulici u Zagrebu.

Zahvaljujući pristupačnosti i otvorenosti oglašivača i na ovaj je način, u vrijeme devetnice i svetkovine Božjega milosrđa građanima Hrvatske, vjernicima , ali i svim ljudima dobre volje neovisno o vjeroispovijesti upućena poruka ljubavi i nade te poziv na pouzdanje u Božju dobrotu i milosrđe prema čovjeku.

kampanja-bozje-milosrdje_1.jpg

kampanja-bozje-milosrdje_2.jpg

kampanja-bozje-milosrdje_4.jpg

kampanja-bozje-milosrdje_3.jpg

Označeno u