Zlatku Daliću preminuo otac Ivan: "S velikom smo tugom primili ovu vijest"

- Želimo mu da malu utjehu pronađe u tomu što je otac otišao izuzetno ponosan na sve ono što je Zlatko postigao u životu, kakav je postao čovjek i kakvu je obitelj sagradio, prenosi vecernji.hr.

Neka Ivan počiva u miru Božjem.zbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić, otputovao je u Livno nakon što mu je preminuo otac Ivan Dalić, obavijestili su medije iz Hrvatskog nogometnog saveza. - S velikom tugom primili smo ovu vijest o odlasku Zlatkovog oca. Zlatku i njegovoj obitelji izražavamo najdublju sućut te mu poručujemo da cijela hrvatska nogometna obitelj stoji uz njega u ovom teškom trenutku - poručio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić i dodao:

Izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić, otputovao je u Livno nakon što mu je preminuo otac Ivan Dalić, obavijestili su medije iz Hrvatskog nogometnog saveza. - S velikom tugom primili smo ovu vijest o odlasku Zlatkovog oca. Zlatku i njegovoj obitelji izražavamo najdublju sućut te mu poručujemo da cijela hrvatska nogometna obitelj stoji uz njega u ovom teškom trenutku - poručio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić i dodao:

- Želimo mu da malu utjehu pronađe u tomu što je otac otišao izuzetno ponosan na sve ono što je Zlatko postigao u životu, kakav je postao čovjek i kakvu je obitelj sagradio. Neka Ivan počiva u miru Božjem. Kustić će predvoditi delegaciju Saveza na posljednjem ispraćaju u Livnu, a do povratka izbornika u reprezentativni kamp, reprezentaciju će voditi Dalićev stručni stožer.