Majka fotografirala smrtno bolesnu kćer da bi poslije na fotografijama uočila nešto neobično

Najveću bol koju ljudsko biće može osjetiti je gubitak djeteta.

Ni jedan roditelj ne bi trebao nadživjeti svoju djecu, no to se nažalost dogodilo Sarah Danbury iz Lincolnshire-a u Engleskoj. Sarah je majka troje djece, a 19-godišnju kćer je sahranila nakon što je izgubila tešku bitku sa rijetkim tumorom, piše Mirror.

Svega nekoliko tjedana prije njene smrti, Sarah ju je fotografirala dok je ležala u bolničkom krevetu. Fotografiju koju je majka objavila brzo se proširila društvenim mrežama i izazvala brojne reakcije po pitanju anđela i njihovog čudesnog udjela u našim životima. Mnogi su ostali uvjerenja da je to bio Amyin djed koji je čitavo vrijeme pazio na unuku i da su sad sigurno zajedno.

                                    amy-andeo-cuvar.jpg  

Photo: Mercury Press)


Naime, Amyina majka nije primjetila odmah nešto neobično na njoj, tek kad je kasnije bolje pogledala fotografiju, primjetila je na zidu iza Amy obrise nalik anđelu.

"Kada je Amy vidjela fotografiju kazala je'To je moj anđeo čuvar'!
Samo tri tjedna nakon toga, Amy je preminula.

                                   amy-andeo-cuvar-1.jpg   

Photo: Mercury Press)


19-godišnja Amy je obolila od teškog oblika tumora jetre zvanog fibrolamellar hepatocellular carcinoma. Svjesna da su njene šanse za preživljavanje minimalne, odlučila je svoje posljednje dane provesti u krugu najmilijih. Prisustvovala je i vjenčanju svoje majke. Amyin djed je preminuo samo godinu prije a bolovao je također od iste bolesti, nakon čega je još još jače ustrajala u odluci da se neće prepustiti bolesti i plakati, već se boriti do samog kraja.


"Ova fotografija mi pruža utjehu zato što svaki put kad je pogledam sjeti me da je netko znao da dolazi njeno vrijeme i da je pazio na Amy u njenim posljednim trenucima" uvjerena je majka.   

"Amy je bila borac do kraja i uvijek ću je se kao takvu sjećati"

"Inače, ne odlazim u Crkvu, ali me ovo potaklo na razmišljanje da ipak postoji nešto puno više"