Mladenka rođena bez nogu hodala je do oltara na dan svog vjenčanja

Mladenka rođena bez noge je bez ičije pomoći hodala do oltara na dan svog vjenčanja. Snimku vjenčanja ovog para podijelila je njihova prijateljica. Dan vjenčanja drugačiji je za svaku mladenku i svaka mladenka ima drugačije želje i ciljeve. Za Rosie Babor s Filipinkom bilo je jasno što želi na dan svog vjenčanja.

Kada je stigla u crkvu župe Santo Niño 5.10. kako bi se udala za svog zaručnika, Maria Pereza, ona je potpuno sama hodala do oltara. Ne čini se tako neobično, zar ne? Ne, Rosie je rođena bez nogu, a taj je pothvat hodanja do oltara napravio bez ičije pomoći. Rosie većinom koristi kolica kako bi se kretala, no za vjenčanje je odlučila sama hodati do oltara.

„Željela sam da sve bude savršeno za moje vjenčanje tako da sam znala da moram hodati do oltara“, rekla je Babor, „Dan je bio tako poseban zbog toga, jer sam pokorila tu poteškoću“.

Pandemija je promijenila njihove prve planove za vjenčanje, a snimku vjenčanja ovog para podijelila je njihova prijateljica koja je rekla da je Rosie ispunila „san svake djevojke“ tako što je sama došla do oltara.

rosie

Dodala je „Sretni smo što se vjenčanje napokon moglo održati. Morali su otkazati planove nekoliko puta zbog pandemije. Njihova je priča prava inspiracija te sam jako sretna što su se našli. Oni su dokazali da ljubav ne poznaje granice kada su se vjenčali“.

Čestitamo sretnom paru na njihovom vjenčanju i neka ih Bog blagoslovi ljubavlju i srećom.

Izvor: kd1nfo.net

 

Označeno u