DIRLJIVA PORUKA ZLOSTAVLJANIM ŽENAMA: "Jako puno žena plače"

Rajko Bundalo, poznati glumac, dolazi iz pravoslavne obitelji koja je s vremenom postala i ateistička.

Zbog komunističkog okruženja, u njegovoj obitelji prestaju proslave blagdana i razgovori o Bogu. Kroz svoj život upoznaje se s magijom i okultnim, ali u to vrijeme ni ne znajući, sve pod budnim okom gospodina Boga koji ga, vodeći kroz vatru priprema na svoje poslanje.

Ključni trenutak

U životu Rajka Bundala bilo je oboljenje njegove supruge kada je djeci trebao priopćiti kako će morati dalje zajedno bez majke.

Doživljava veliko obraćenje, prelazi na katoličanstvo te mu se otvaraju nevjerojatne dubine Božje stvarnosti i prisutnosti u njegovu životu. Ali i one demonske, kako u njegovom životu – tako i kroz cijeli njegov rod.

Moleći za svoje rodoslovlje, Bundalo dobiva velike i mnogima nepojmljive spoznaje – milost koju rado dijeli sa svima.

O položaju žene kaže kako nijedna krajnost nije dobra

- Ravnoteža je u ljubavi. Žena je nježna, i ona tu nježnost pruža dok muškarac daje snagu koju žena nema, to je jedna razmjena. Tada nastaje obitelj, djeca imaju roditelje i nastaje sretna obitelj. Ženu treba pustiti da u srcu živi svoj život. Žena je posrednica i ona može biti ili divna ili vrag jer ona je primarno duhovno biće, ona je majka, iznad riječi, njezino srce pokriva puno toga. Kada žena dođe sve je plemenitije.

Za sve zlostavljane žene Rajko Bundalo uputio je dirljivu poruku. Poslušajte:

Označeno u