Prije svakoga nastupa, Bieber s plesačicama razgovara o Bibliji

Prije nastupa, razgovara sa svojim plesačicama, ali i grupama koje nastupaju prije njega. Pokušava ih uvjeriti da stave Isusa Krista prije svega u životu, kazao je Justinov suradnik.

Justin Bieber (22) pokušava se riješiti imidža 'zločestog dečka', pa prije svakoga koncerta na svjetskoj turneji 'The Purpose' s plesačicama i svim drugim osobljem organizira opsežne razgovore o Bibliji i vjeri. - Cilj mu je upozoriti sve na opasnosti slave i zabavne industrije. Njegov život je puno bolji otkad je pronašao Isusa, pa želi i druge usrećiti - rekli su njegovi suradnici.

Justina su, dodaju svjedoci, uplašile priče o zvijezdama koje su izgubile kontrolu nad životom. Svoj mir je pronašao u vjeri, a svoje saznanje ima potrebu podijeliti s drugima. - Obožavam pričati o svojoj vjeri. Neki misle da su kršćani preagresivni u nastojanju da svoju vjeru približe ljudima. Kada ljudima kažem da sam vjernik, skeptični su. Ali ja iskreno želi živjeti poput Isusa - izjavio je nedavno Bieber koji je u sklopu svoje 'Purpose' turneje posjetio i Zagreb.