BEZ ULJEPŠAVANJA Iskren uvid jednog tate u svakodnevicu sa 4 kćeri

Simon Hooper prikazuje realističnu i duhovitu perspektivu roditeljstva.

Na Instagramu dokumentira svakodnevicu s svoje četiri kćeri, koje svojim pothvatima 'oduševljavaju' njega i njegove pratitelje.

Simon Hooper, otac četiri djevojčice postao je hit na Instagramu objavljujući fotografije svojih uspona i padova u roditeljstvu.

Na profilu pod imenom 'Father of Daughters' ima gotovo milijun pratitelja i za razliku od drugih roditelja koji na svojim profilima objavljuju 'savršene' fotografije života s djecom, Simon prikazuje realističnu i duhovitu perspektivu roditeljstva.

Ispod fotografija nalaze se opisi kojima nasmijava svoje pratitelje.

- Ovo nije scena iz niskobudžetnog horor filma. Ovo je trenutak kada sam se fotografirao za svoju knjigu, a moja kći Ottie nije mi htjela pokloniti niti taj trenutak. Supruga Clemmie uzela ju je k sebi nakon nekoliko sekundi. Ovo podsjeća kako je teško obaviti najjednostavnije zadatke kada je uplakano dijete u blizini - napisao je Simon u opisu fotografije.

- Jutros su moje blizanke Ottie i Delilah pokušavale popiti mlijeko koje se nalazi u zdjeli na stolu. Ottie je izabrala 'tradicionalan' način. Prolila je mlijeko po stolu i u to zabila lice. Delilah je razmišljala izvan okvira i upotrijebila snagu da prevlada gravitaciju tako što je podigla pričvršćeni pladanj zajedno za zdjelom i počela piti mlijeko - napisao je otac.

- Je li još netko dobio dopis koji obavještava roditelje da je danas Međunarodni dan suprotnosti? Ne? Nisam ni ja, ali izgleda da su djeca obaviještena da je potpuno u redu raditi upravo suprotno od onoga što im kažu roditelji. Za vrijeme večernjeg kupanja rekao sam: 'Molim vas prestanite prskati. Mama će me ubiti ako to kasnije zaboravim počistiti'. Ono što su one čule bilo je: 'Samo naprijed i pokrenite mašinu za pokretanje valova na kojima se mogu testirati ratni brodovi, natopiti pod i koprcati se kao zatvoren depresivni kit koji će na kraju pojesti svog trenera''. Ispostavilo se da je sve u redu iako je voda procurila kroz pukotine na podu i probila strop. Ovo se događa samo kada sam ja zadužen za red. Slučajnost - stoji u opisu fotografije 'veselog kupanja'.

- Tate također mijenjaju pelene. Osim što poneke žene upadaju u muški WC kako bi izbjegle red u ženskom, mnoge od njih vjerojatno nemaju pojma što se događa iza zatvorenih vrata. Evo tajne - obično je mnogo tipova koji pišaju u pisoare, nekoliko zatvorenih kabina, nekoliko slomljenih pipa, pod koji je ljepljiv i tu i tamo neki tip koji pokušava promijeniti pelenu djetetu. Jakna položena na WC- školjku, koljena koja pridržavaju vrata koja se ne mogu zatvoriti. Zašto? Zato što vjerovali ili ne, 2019. godina je i mnogo muških zahoda još uvijek nema stol za presvlačenje. To se mora promijeniti. Je li vaša zemlja bolja od Velike Britanije? Ovakve stvari želim činiti u relativnoj udobnosti i higijeni - poručio je

Pogledajte još neke od fotografija koje je objavio:

1. Igra djevojčica na krevetiću

2. Čitanje slikovnica prije spavanja nekima je posebno zabavno

3. Evo što se dogodi kada djeca ne žele odjenuti jaknu:

4. Obiteljsko gledanje filmova

5. I vješanje rublja može biti zabavno.

6. Ovako se zabavlja kad mame nema kod kuće

7. Djecu možete povesti i na festival

Označeno u