"Poklon koji mi je poslao moj Gospodin" Novorođenče razvuklo osmijeh čim je čulo tatin glas

Flavio, novopečeni otac, razgovarao je sa svojom kćeri cijelo vrijeme dok je bila u majčinoj utrobi.

Antonella Vilela rođena je prošlog 11. kolovoza u Rio de Janeiru. Fotografija je snimljena samo nekoliko trenutaka kasnije, kad je Antonella čula glas svoga oca i razvukla prekrasan osmijeh - najljepši poklon za njenog tatu!

Tako su opisali fotografiju koju su podijelili otac i supruga Tarsila Rosa Flavio Vilela na društvenim mrežama. (Mnogi stručnjaci sumnjaju da su osmijesi novorođenčeta reakcija na vanjske podražaje, a ne puki refleks, ali mnogi su osporili takav zaključak.)

Ova je fotografija prva na Instagram računu koju su Antonellini roditelji objavili a sve kako bi podijelili sreću njihove bebe popraćenu tekstom: „Kad sam prvi put vidio svoju obitelj.

Njezin otac Flavio podijelio je fotografiju i na svom Instagram profilu, uz ovaj tekst:

"Ne znam kako objasniti osjećaj koji sam u tom trenutku osjetio. Svakog dana razgovarao sam s kćerkom u majčinoj utrobi. Uvijek sam joj govorio da je volim, da je tata tamo i da ću biti najbolji otac na svijetu! Kad se rodila, pogledajte samo kako mi je uzvratila? Ovaj osmijeh je više od same sreće. Tolika količina ljubavi ne stane u prsa! "

Njena majka Tarsila također je podijelila fotografiju na svom Instagram, uz ovaj jednostavan ali tako moćan komentar: "Poklon koji mi je poslao moj Gospodin ..."

Mnogo blagoslova i puno sreće njihovoj obitelji!

Prevela Erika Radovic/Medjugorje-info.com

Označeno u