"Došla sam vam reći da Bog postoji."

Da,došla nam je Majka našega Spasitelja da nas uvede u tajnu Božjeg milosrđa, da nas probudi pozaspale sa kreveta svijeta i digne u visine nebeske slobode koja ne podliježe zakonima stvarnosti, vremena ni prostora.

Prišla je dovoljno blizu nas otrgne ruci zla svih naših slabosti i neprestanog samodokazivanja, da pokida lance tjelesnosti i teških emocionalnih stanja, da nas iščupa iz stagnacije krajnje ubrzanog i mobilnog sustava i uvede u nebesko raspoloženje mira. Govori nam već dugo ali polako, upravo kako bi svaka dobra majka svoje blago majčinstva i toplinom odgoja podarila djetetu kojeg silno voli.

Trebamo mi Nju i treba Ona nas, Majka nam opetavano govori i blago upozorava , čekajući na naš odgovor, a da se nikada ne umori! Čeka naše molitve da ih prinese nebeskom Ocu..."Najvažnija stvar u životu jest molitva," kazala je u prosincu 1983. "Molitva je razgovor s Bogom. Moliti znači Boga slušati," objasnila je 20. listopada 1984. "Molitva je korisna za vas, jer vam nakon nje sve postaje jasno. Molitvom spoznajemo radost," nastavila je.I kao nikada prije u povijesti čovječanstva nismo imali toliku milost slušati i gledati u Nju, iz mjeseca u mjesec rasti zalijevani kišom blagoslova Gospinih riječi rečenih u najljepšim porukama ikada upućenih svijetu, "Došla sam vam reći da Bog postoji" i tako s radošću svoje dosadašnje sebične prohtjeve polako uz vodstvo Božje milosti zamijeniti molitvom samodarivanja i bezuvjetnog vjerovanja da Isus Sin Božji i dijete Bogorodice liječi melemom praštanja sve naše rane zadobivene nepovjerenjem u Božju providnost. Ne želi nas Gospa samo sretne u Nebu zato nam i kaže "Želim da svatko od vas bude sretan na zemlji, a potom mi se pridruži na Nebu.

To je, draga djeco, cilj moga dolaska ovdje, kao i moja želja"odvračajući misao Zloga koji se kao crv ukopao u našu svijest i ostavio trag sumnje da sreća i zemaljska stvarnost nemaju ništa zajedničkog. Često uvijeni u lažnu svjetlost i slatkorječiva obećanja kneza laži dopuštamo svojim mislima da proniknu tamu, dok svjetlu koje dopire do nas bivamo prisiljeni zatvoriti oči pred navalom istine i nebeskih blaženstva. Jadan je život i siromašno znanje koje pored zdravih očiju ne dozvoljava da ga ovije Gospin plašt svijetlosti i istine odbacujući ga kao nevidljivo i oku nedostižno, dok zapravo boravi među nama sva tajna ljubavi u nama, oko i iznad nas. Dok god lutamo maglama taštine i družimo sa zavišću i ljubomorom put prema nebeskom Jeruzalemu ne može biti ucrtan u kartu srca. Bez molitve nema puta i bez glasa koji se kao nebeska jeka razliježe suznom dolinom kao putokaz i smjernica svima na hodočašću života prema zagrljaju vječne ljubavi... Bog postoji.On je je ne negdje tamo, negdje gore iznad, ni lijevo ni desno od nas. ON je ovdje i sada, bio je u tvojem jučer i u tvojem sutra. On jest.