"Vama je draga djeco potrebno živjeti i svjedočiti svojim životom"

"Vama nije potrebno govoriti riječima.

Vama je draga djeco potrebno živjeti i svjedočiti svojim životom". "Ako budete u svom srcu nosili poruke i proživljavali,svi će osjetiti, tako da neče biti potrebne riječi koje služe onima koji ne slušaju. Vama nije potrebno govoriti riječima. Vama je draga djeco potrebno živjeti i svjedočiti svojim životom."

Riječ je život, ako se živi, inače je slovo na papiru koju gumica vremena olako izbriše a vjetar odnese. Što će ostati od naših riječi kada se procijede kroz sito istine? Hoće li se pronaći jedno zrno ljubavi, bar jedna sjemenka koju će na život pozvati svjetlost novoga neba i zemlje? Hoćemo li tražiti izlike za bjegove i sumnje, za ispraznost promašenih života što su na krivinama svojih staza hrlili u lažnu sigurnost i i hladan zagrljaj vremena? Hoćemo li pustiti da riječ lažnih proroka oličenih u političare, estradnjake i medijskih magova inficira do kraja već rastrgane misli izrešetanih iskrivljenim naukom. Gospa nam kaže, riječi nisu potrebne. Naročitio danas kada smo bombardirani ispraznim razgovorima, lažnim i licemjernim govorima koji nalikuju na jednu veliku grozu pustoši a kojoj je naličje sam Sotona i produžena ruka njegova koju promišljeno i beskrupulozno stavlja u ruke čovjeka pritom nudeći "spasenje" preko osjetilnih užitaka tjerajući duše da posežu svim sredstvima do svojih imaginarnih ciljeva.

Gospa svojom jednostavnom riječi sažetih u nekoliko rečenica sve namisli i spletke kneza propasti zasigurno poništava svojom jednostavnošću življene riječi Božje. Koliko se god on trudio crv sumnje i glas podzemlja utisnuti u naše uši i srce, Gospa zasigurno nadjača svojim nježnim i tihim glasom . Gospodar svijeta viče na sve strane našeg svemira da prikrije tišinu Neba iz kojeg izlazi Riječ života, ali je Svevišnji u svojoj providnosti poslao Majku u dolinu suza i boli, da prenese Glas i ispuni naše vrijeme i prostor blaženim mirom. Svojim svjetlom i sjajem razotkriva laži i naša srca nanovo oblači u halje ljubavi i istine preobražavajući nas u istinske apostole svoje, apostole mira. Njena riječ naša je vodilja, stoga Gospinu poruku treba srcem slušati i govoriti, srcem je razmnožiti i srcem podijeliti, srcem je prenijeti...SRCEM JE ŽIVJETI. Inače u suprotnom ako riječ ne zaživi, nitko je drugi neće čuti jer je nitko neće htjeti slušati.

Riječ i poruka koju nam Gospa daje, dana je preko Neba, i nebo mora ostati u njoj, inače je riječ na papiru i nitko je neće razumjeti. Smisao i važnost poruke potječe od vječne ljubavi i zato je treba u srcu čuvati, onda to srce ništa neće moći slomiti ni vremenito okovati. U takvom srcu otkriti ćemo istinu koju nećemo moći izreći, osim riječima "moj Bože ja te volim" Ljubav će, u konačnici, ostati jedina provjera ispravno shvaćenih Gospinih poziva jer kad dođemo jednom pred Njega, pred Vječnu Istinu , pitat će nas samo jedno: "Koliko smo voljeli?" Neka nam naša Nebeska Majka bude sva pripomoć na tome putu, neka Njena poruka bude tihi glas u našim mislima i riječima izrečenih srcem onom tko nije čuo ili razumio, onome tko odbija i ne vjeruje. Živimo u milosnom vremenu Gospine nazočnosti i primamo riječi ispisanih nebeskom tintom, ne dozvolimo da vode podzemlja izbrišu trag ovih spasonosnih blagoslova.

..reći ću je samo onima ..koji znaju da slušaju ..reći ću je samo onima ..koji čvrsto vjeruju ..reći ću je samo onima ..koji se u svetosti prožimlju ..reći ću je samo onima ..koji se smakova ne plaše ..reći ću je samo onima ..koji se istinom izdižu ..reći ću je samo onima ..koji se ljubavlju žigošu ..reći ću je samo onima ..koji se svega odriču ..reći ću je samo onima ..koji se s Kristom suobličuju ..reći ću je samo onima ..koji se Marijom ponose ..reći ću je samo onima ..koji je neće ..izdati ..da je ..ISUS GOSPODIN NAŠ

Označeno u