Večeras se molim

Kad umorna, teška srca poklekneš pod svojim teretom života, i kad suze postanu tvoja jedina molitva, položi svaku suzu u Njene ruke, od Njih će ona sazdati bisere i prenijeti je kao najdražu molitvu Nebeskome Ocu.

Ona je tu,na rubu tvoje litice i ne da te olujnom moru, Ona je tu da prepolovi svu tvoju tugu a udvostruči svu tvoju radost kada te nada ostavi i ljubav napusti. U Njenim rukama dočekanim u zagrljaju beskrajne sigurnosti pronaći ćeš odmor svojoj duši i lijek svakoj tvojoj bolesti kada te prekrije bol i rane što krvare, Ona će doći i sve zaliječiti. A kad padne noć i treba zaspati a pripustiš samoći da nagriza tvoj unutarnji mir čuti češ kako netko kraj tebe diše i potražiti ruku koja te miluje. Srce če se tvoje nasmijati i reći ti nisi sam-a, Majka noćas tu je i nad tobom bdije...

Danas se molim za sve one ljude koje sreća zaobilazi u velikom krugu. Za one koji praštaju i one koji sude, za sve što su osjetili tugu. Danas se molim za sve ljude one koji ljubav nisu nikad upoznali, za stotine, hiljade ili milione.. Što su sebe nekom darovali. Danas se molim i za one duše kojih se nikad nitko ne sjeti za one što mostove dobrote ruše. Molim za one što bolest im prijeti. Danas se molim za sva bića draga kojima u duši nemiri vladaju, za sve koje je izdala snaga i za one što se više ne nadaju. Molitvom dobre želje šaljem njima, za sreću, ljubav, za dušu punu mira. Danas se molim za svako dobro svima širom ovog beskrajnog svemira.

Izaberi jednu od molitava i izmoli

Označeno u