Obiteljski dani u Čerinu od 24. do 26. ožujka

Iz Šibenika nam dolazi dr. Jozefina Škarica, žena koja je već u mirovini i ima dugogodišnje iskustvo rada s bračnim parovima i na poseban način bavi se obiteljskom problematikom. U našoj župi boravit će jedan vikend i održati nekoliko predavanja.

Raspored je sljedeći:

- 24. ožujka, petak, u 19:30 – predavanje za mlade na temu „Tko sam ja samome sebi?“

- 25. ožujka, subota, u 19:30 – susret za bračne parove na temu: „ Muškarac i žena – dvije istine u jednome braku.

- 26. ožujka, nedjelja, u 14 sati – nastavak predavanja za bračne parove. U 18 sati sveta misa.


Poštovani i dragi župljani, od srca vas molimo da se odazovete na ova predavanja koja će vam sasvim sigurno biti korisna. Mladima je ovo priprema za duhovnu obnovu koja će se uskoro održati, a vama bračni parovi pomoć oko obiteljske svakodnevice i problema s kojima se susrećete.

Molimo vas da na ove susrete dođete kao bračni parovi, a ne kao pojedinci. Jer, obitelj je muž i žena, a ne samo žena. Ne dozvolite da se kao župna zajednica osramotimo, jer, ipak, žena dolazi iz Šibenika kako bi nama pomogla tj. podijelila s nama svoja iskustva koja će svakako biti od koristi.

U nadi da se vidimo, iskreno zahvaljujemo na razumijevanju!

RADIONICE ZA DJECU

Frama i FSR organiziraju radionice za djecu u nedjelju 26. ožujka u 14 sati pod nazivom „Pustite malene k meni“. Roditelji neka dođu na obiteljski susret i povedu svoju djecu od 2 godine do osmog razreda. Njihova djeca će biti u sigurnim rukama dok oni budu na predavanju predviđenom za njih. Ove radionice će biti umjesto župne kateheze koja se treba održati tjedan iza i ujedno zadnji susret prije Uskrsa. Sasvim sigurno, bit će to jedno zanimljivo druženje.

Pa, dragi roditelji, djecu za ruku i svi zajedno na Čerin.

Označeno u