"Draga djeco... Ne bojte se. Ja sam tu. Niste sami."

Prisjeti se da te Božja nevidljiva ruka nosi kroz život.

Budući da živiš, znači da je Bog uvijek s tobom, jer on omogućuje i daje život. Budući da je Bog ljubav i da može činiti samo dobro, znači da i tebe bezuvjetno voli i čini ti samo dobro.

«Ne boj se, jer ja sam s tobom.» (Post 26,24) «U dlanove sam te svoje urezao, ti si moj!» (Iz 49,16)

«Ljubavlju vječnom ljubim te.» (Jr 31,3)

«Dragocjen si u mojim očima, vrijedan si, i ja te ljubim.» (Iz 43,4)

«Ja sam s vama u sve dane - do svršetka svijeta» (Mt 28,20)

«Dobro znaj: ja sam s tobom; čuvat ću te kamo god pođeš... i neću te ostaviti.» (Post 28,15)

«Ja ću biti s tobom … i nikada te neću napustiti.» (Jš 1,5)

Prisjeti da te ruka Nebeske Majke vodi kroz život jer je Bog u svojoj dobroti i beskonačnoj ljubavi stvorio biće koje će te naučiti kako nositi plamen radosne vijesti tamo gdje ga žele ugasiti, kako se podići iz kaljuže grijeha i zaputiti prema svetosti, kako trajati u vremenu i prostoru gdje Zli vlada a ne se obeshrabriti i umrijeti, kako živjeti vječnost sada.

Majčine riječi nisu utopija ma kako god nekima tako zvučale, to je živa stvarnost upisana u srca njenih vjernih hodočasnika koji je nose svugdje sa sobom. Ispunjenje Njenih riječi doživjeti će i oni koji su joj okretali leđa hitajući u zagrljaj kneza propasti, podliježući hirevima mode... daleko od istine i punine, njegujući rasadnike zabluda kiteći se nakitom modernizma,jednom kada nestanu ispod svih tih krinka shvatiti će da su izgubili sebe. Jedan glas, tih i nježan biti će dovoljan da ih trzne, jedan brižan pogled pun miline može ih vratiti u nebesku stvarnost, može im pomoći da vrate "sebe".

Gospa nam kaže "Vi ste odgovorni za poruke. Ovdje je izvor milosti, a vi ste, draga djeco, posude koje prenose darove" Jesmo li te posude, znati ćemo koliko smo njih vratili na izvor svoga bitka, koliko smo jadnih duša istinski razumjeli pružajući im utjehu preko majčinih riječi, koliko smo za one koji su nam zabili nož u leđa molili i prizivali milosrđe, oproštenje i mir.

Gospa nam govori da se ne bojimo, čemu strah, čemu ustaknuti kad nas nebeske niti drže i povlače kada nas Zli pokušava napasti, prestrašiti, udaljiti od izvora vječnoga dobra. Poslušajmo Majku naših srca, suotkupiteljicu koja će zmiji zgaziti glavu i otvoriti nam vrata novoga neba i zemlje.

"Draga djeco, Bog vas želi spasiti i šalje vam poruke preko ljudi, prirode i mnogih stvari koje vam mogu samo pomoći da shvatite da trebate mijenjati smjer svoga života. Zato, dječice, shvatite i veličinu dara koji vam Bog daje preko mene, da vas zaštitim svojim plaštom."