Iz Gospinih poruka o Božiću

„Danas vas želim pozvati na ljubav prema bližnjemu. Budete li htjeli ljubiti bližnjega, više ćete osjetiti Isusa, napose za Božić.“ (19. prosinca 1985.)

„Vi kažete da je Božić obiteljski blagdan. Stoga, draga djeco, stavite Boga u svojim obiteljima na prvo mjesto, da bi vam on dao mir i da bi vas zaštitio, ne samo od rata, nego da vas i u miru štiti od svake sotonske napasti. Kada je Bog s vama imate sve, a kada ga ne želite, jadni ste i izgubljeni te ne znate na čijoj ste strani. Stoga, draga djeco, odlučite se za Boga, a onda ćete dobiti sve.“ (25. prosinca 1991.)

„Danas, na dan rođenja moga Sina, moje je srce ispunjeno neizmjernom radošću, ljubavlju i mirom, i kao vaša majka želim da svatko od vas osjeti u srcu tu istu radost, mir i ljubav. Zato, ne bojte se otvoriti svoje srce i potpuno se predati Isusu, jer samo tako može on ući u vaše srce i ispuniti ga ljubavlju, mirom i radošću. Ja vas blagoslivljam svojim majčinskim blagoslovom.“ (Godišnje Gospino ukazanje Jakovu – 25. prosinca 1998.)

„Danas, na dan rođenja moga Sina kada je moje srce ispunjeno neizmjernom radošću i ljubavlju, pozivam vas na potpuno otvaranje i potpuno predanje Bogu. Izbacite svu tamu iz svoga srca i dopustite Božjoj svjetlosti i Božjoj ljubavi da uđe u vaše srce i da se tu zauvijek nastani. Budite nositelji Božje svjetlosti i ljubavi svim ljudima, tako da svi u vama i preko vas mogu osjetiti i doživjeti istinsku svjetlost i ljubav, koju vam samo Bog može dati.“ (Godišnje Gospino ukazanje Jakovu – 25. prosinca 1999.)

„Danas kad se Isus rodio i svojim rođenjem donosi neizmjernu radost, ljubav i mir, na poseban način pozivam vas da kažete svoje DA Isusu. Otvorite svoja srca da Isus uđe u njih, nastani se u njima i počne djelovati preko vas. Samo tako moći ćete shvatiti istinsku ljepotu Božje ljubavi, radosti i mira. Draga djeco, radujte se Isusovu rođenju i molite za sva ona srca koja se nisu otvorila prema Isusu, da bi Isus mogao ući u svako njihovo srce, početi djelovati preko njih, i da bi svaki čovjek bio primjer istinskog čovjeka preko kojeg djeluje Bog.“ (Godišnje Gospino ukazanje Jakovu – 25. prosinca 2000.)

Označeno u